Rosberg spera la un rezultat mai bun

Publicat luni, 07.04.2008 12:37 de Daniel Popescu

Nico Rosberg a recunoscut ca nu este multumit de rezultatul obtinut in Bahrain, desi s-a clasat in puncte.

Germanul a obtinut ultimul punct pus in joc dupa ce a terminat cursa pe locul 8, insa sustine ca ar fi dorit sa realizeze mai mult pe circuitul Sakhir.

"Dupa analiza finala cred ca ar trebui sa ma intorc fericit acasa pentru ca am castigat un punct, dar nu sunt multumit", a declarat pilotul echipei Williams.

"Ar fi trebuit sa ne descurcam mai bine. Totusi, a fost foarte dificil aici, performantele pneurilor erau schimbatoare. Asa ca avem ceva de munca inainte de MP al Spaniei. Istoric, Barcelona este un circuit dificil pentru noi, dar avem cateva dezvoltari bune pentru masina si sper ca asta sa ne ajute in cursa".

Coechipierul sau, Kazuki Nakaijima, a avut probleme asemanatoare cu cele ale lui Hamilton in startul cursei, pierzand numeroase pozitii. In cele din urma, pilotul Williams a terminat doar pe locul 14. "Nu a fost o zi usoara pentru mine, am avut un start foarte prost, iar apoi am derapat pe ulei in turul 2 inainte de a prinde viteza. Nu putea fi mai rau", a declarat dezamagit japonezul. "Apoi am reusit sa fiu constant, dar a fost dificil sa progresez mai mult de locul 14. Voi vedea ce lectii pot invata de aici pentru urmatoarea cursa de la Barcelona".