Webber: "Am avut o cursa linistita"

Publicat luni, 07.04.2008 12:55 de Daniel Popescu

Mark Webber spune ca datorita echipei a avut o cursa linistita in Bahrain, insa David Coulthard a fost relativ dezamagit de performantele masinii.

Pilotul echipei Red Bull, Mark Webber, crede ca membrii team-ului sau au avut o contributie semnificativa la locul 7 reusit in cursa din Bahrain.

"Baietii au facut o treaba buna aici tot weekendul. Au fost cateva incidente in primele tururi de care am reusit sa profitam. Primul tur a fost ok pentru noi, dar pe circuit a fost foarte strans, intotdeauna trebuie sa fii atent in primele viraje"

, a declarat australianul.

"La start a fost ulei sau altceva pe pista, ceea ce a complicat lucrurile. Dupa aceea mi-am petrecut dupa-amiaza urmarindu-l pe Jarno Trulli".

Coechipierul sau, David Coulthard, nu a fost la fel de norocos, scotianul avand o cursa dificila dupa ce a plecat din coada plutonului. "Nu am avut cel mai bun start. Vroiam doar sa trec de primul viraj si sa stau departe de probleme, dar din pacate mai multe masini au ajuns de o parte si de alta a monopostului meu. Asta mi-a provocat cateva probleme si a trebuit sa opresc la standuri", a explicat scotianul.

In mod paradoxal, Coulthard sustine ca masina a fost mai buna dupa incidentul cu Button, pentru ca a inlocuit aripa fata. "Masina a fost destul de lenta, dar ma luptam cu Button, care era mai rapid. Am ajuns prea aproape intr-un viraj si a avut loc un incident, in urma caruia el a abandonat iar eu mi-am deteriorat masina. Am schimbat aripa fata si masina a fost mai buna dupa aceea, dar nu am avut o cursa grozava".