Trulli, increzator dupa rezultatul din Malaezia

Publicat marţi, 01.04.2008 09:45 de Daniel Popescu

Jarno Trulli a admis ca va fi dificil sa repete rezultatul obtinut in Malaezia si in MP al statului Bahrain din acest weekend.

Pilotul echipei Toyota a terminat pe locul 4 cursa de la Sepang, oferind echipei Toyota cel mai bun rezultat de la MP al Frantei din 2006. Chiar daca admite ca acest rezultat a sporit increderea intregii echipe, pilotul italian recunoaste ca va fi dificil sa repete performanta si in acest weekend, cu ocazia MP al statului Bahrain.

"Am avut un rezultat fantastic in Malaezia si a fost minunat pentru intreaga echipa, asa ca suntem cu totii foarte motivati inaintea cursei", a declarat Trulli in cadrul unui preview al echipei japoneze. "Nu va fi usor sa repetam rezultatul pe care l-am avut in Malaezia. Va trebui sa avem un nou weekend perfect, dar am demonstrat ca noua masina reprezinta o mare imbunatatire si suntem capabili sa luptam pentru primele 6 pozitii. Am avut untest productiv in Bahrain in luna februarie asa ca ma astept sa fim competitivi sa sa castigam mai multe puncte".

Intre timp, coechipierul sau, Timo Glock, are ca obiectiv sa termine cursa din acest weekend, dupa cele doua abandonuri survenite in primele curse ale noului sezon. "Este foarte dezamagitor ca nu am terminat inca nicio cursa pentru Toyota, dar sper ca asta sa se schimbe in Bahrain", a precizat Glock. "Prefer sa privesc in fata si sunt inca optimist, mai ales ca am reusit sa ma calific in primii 10 in ambele curse. Testul de luna trecuta din Bahrain a mers bine si informatiile obtinute ar trebui sa ne ajute putin, chiar daca acum va fi mai cald decat atunci. De asemenea, masina s-a imbunatatit de la ultimul test, dar trebuie inca sa o adaptez la stilul meu de pilotaj. Evident, obiectivul meu este sa termin cursa dupa ghinionul avut in primele doua Grand Prix-uri, dar cred ca pot ajunge din nou in Q3 si sper sa termin in primii 8 pentru prima oara cu Toyota".

  • SpeedGeorge, marţi, 01.04.2008 09:53
    puncte ?

    a-ti bagat stirea de cateva minute bune,dar unde sunt punctele !! ?

  • McLaren, marţi, 01.04.2008 09:55
    Punctele sunt la stirea cu prezentarea circuitului

    Se pare ca e un bug la site. Daca te uiti la stirea cu prezentarea video o sa vezi puncte pentru trulli, glock si toyota.

  • npacurar, marţi, 01.04.2008 09:56
    Pacaleala de 1 Aprilie?!... ;))))))))

    Sa fie asta oare?... :)))))))))))))))) Intr-adevar, punctele sunt la stirea anterioara, cu circuitul....

  • szzsoci, marţi, 01.04.2008 10:01
    Iarasi Toyota???

    O sa avem in fiecare zi cate 2-3 stiri cu Trulli si Toyota?? M-am cam saturat de ei. N-am nimik cu el dar cam exagerati cu stirile cu Toyota si nu ziceti de nimik nou... Sunt in forma mare...bravo lor!!!

  • daniel.popescu, marţi, 01.04.2008 10:31
    punctare

    Dintr-o eroare regretabila, punctele pentru Trulli, Glock si Toyota au fost atasate stirii anterioare. Acest lucru nu afecteaza insa in niciun fel punctele primite de useri. ne cerem scuze pentru acesta mica inadvertenta.