Trulli spera sa revina in puncte la Montreal

Publicat luni, 02.06.2008 17:13 de Daniel Popescu

Jarno Trulli spera sa revina in lupta pentru puncte dupa doua curse dezamagitoare in Turcia si Monaco.

Pilotul italian sustine ca rezultatele mai putin concludente din ultima vreme nu afecteaza forma echipei si este optimist ca va putea lupta din nou pentru un loc in primii 8.

"Niciodata nu am avut noroc la Montreal, iar anul trecut nu a fost o cursa prea frumoasa pentru mine din cauza accidentului lui Kubica, asa ca de data asta ma astept la un weekend pozitiv"

, a declarat Trulli. "Avem un pachet complet diferit fata de Monaco si sunt increzator ca putem obtine un rezultat mai bun. Vremea si traficul au facut lucrurile mai grele pentru mine la Monaco, dar stiu ca avem un pachet mult mai bun decat o arata rezultatele. Obiectivul meu este sa revin in puncte si cred ca avem o sansa buna sa facem asta".

Coechipierul sau, Timo Glock, a debutat in Formula 1 in urma cu patru ani, chiar pe circuitul de la Montreal. Germanul este de asemenea optimist si spera in obtinerea unei performante bune. "Nu voi uita niciodata prmul meu Grand Prix in 2004, cand am terminat pe locul 7 in Canada. A fost o experienta grozava si sunt foarte mandru de cele doua puncte de la debut. De asemenea, am pilotat pe acelasi circuit in 2005 in Champ Car si am terminat al doilea", a declarat Glock. "Asa ca pana acum Montreal a fost un circuit grozav pentru mine si am avut rezultate bune acolo; prin urmare, sper sa obtin un nou rezultat pozitiv. Cred ca avem o masina capabila sa castige puncte".