Vettel: "E prea devreme sa judecam noua masina"

Publicat miercuri, 28.05.2008 10:13 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel refuza sa judece performantele noului monopost Toro Rosso si asteapta rezultatele din urmatoarele doua curse pentru a-si face o idee mai buna.

Tanarul pilot german a reusit sa termine pe locul 5 cursa haotica de la Monaco, in ciuda faptului ca noul STR3 s-a aflat pentru prima oara pe pista intr-un Grand Prix. In ciuda performantei sale, Vettel crede insa ca este prea devreme pentru o analiza completa a comportamentului noii masini.

"Am fost foarte multumit de prestatia de la Monaco"

, a declarat Vettel. "A fost prima oara cu noua masina si cred ca am gestionat treburile din ce in ce mai bine. Cursa a fost foarte haotica, asa ca a fost gtreu sa judecam performanta masinii. Vom vedea mai mult la urmatoarea cursa si la magny Cours, urmatorul circuit care se potriveste masinii".

In plus, Vettel a recunoscut ca a reusit sa termine in puncte si din cauza numeroaselor probleme intampinate de rivalii sai, care au abandonat sau au pierdut locuri pretioase in urma incidentelor de duminica. "A fost extrem de dificil", a precizat el. "Conditiile erau foarte grele, dar este un rezultatbun pentru noi. A fost vorba despre a ramane pe circuit fara sa comit greseli".