Vettel: "Intr-o zi, vreau sa devin campion mondial"

Publicat vineri, 04.04.2008 11:46 de Daniel Popescu

Sebastian Vettel spune ca este prea devreme pentru a decide la ce echipa va concura in viitor, insa a recunoscut ca obiectivul sau este sa devina campion mondial.

Pilotul Scuderiei Toro Rosso, Sebastian Vettel, a dezvlauit joi ca a primit o oferta concreta din partea echipei McLaren Mercedes la sfarsitul anului trecut, insa Red Bull s-au opus transferului.

Acum, zvonurile il indreapta spre Scuderia Ferrari si Red Bull, insa germanul sustine ca se simte foarte bine la Toro Rosso si ca este prea devreme pentru a lua o decizie in prvinta viitorului sau.

"Sunt aici pentru a concura si am invatat sa fac lucrurile pas cu pas in ceea ce priveste viitorul. Evident, la un moment dat ma voi gandi ce trebuie sa fac. Dar acum este prea devreme sa ma gandesc la asta. Intr-o buna zi, obiectivul meu va fi sa fiu intr-o echipa mare pentru a casstiga campionatul mondial. Acesta este obiectivul meu" a declarat Vettel.

Altfel, m-as fi ridicat, as fi plecat acasa si m-as fi apucat de altceva. Vreau sa spun ca, in cele din urma, este dificil. ma simt pregatiot pentru cursa, pregatit pentru acest job si nu este o diferenta prea mare daca concurez la o echipa mica sau la una mare. La sfarsitul zilei, atitudinea si comportamentul sunt la fel".