Webber, fericit sa puncteze din nou

Publicat luni, 12.05.2008 10:58 de Daniel Popescu

Mark Webber este fericit dupa ce a reusit in Turcia a patra clasare consecutiva in puncte.

Pilotul echipei Red Bull a terminat pe locul 7 dupa o lupta lunga cu Fernando Alonso.

"Sunt fericit sa castig doua puncte. Nu a fost cea mai interesanta cursa. Am incercat doar sa-l tin in spate pe Alonso, iar asta nu a fost usor pentru ca a putin putin cam prea puternic pentru noi", a declarat Webber.

"Ar fi fost bine sa fiu capabil sa ma lupt cu el ceva mai mult".

"Sa castig din nou puncte este bine pentru echipa, mai ales dupa ce au reusit sa repare masina dupa accidentul de vineri. Insa acum nu ne mai multumit doar sa castigam puncte, vrem sa obtinem mai mult. Dar am acelasi numar de puncte pe care l-am avut la finalul anului trecut, asa ca stam bine".

Coechipierul sau, David Coulthatrd, a fost la un pas sa intre in zona punctelor, insa in cele din urma a fost nevoit sa se multumeasca doar cu locul 9. "Am fost la un pas de puncte, ceea ce este frustrant, dar m-am uitat la masina si nu exista nicio deteriorare. Cel putin am terminat cursa fara sa am vreo coliziune cu ceilalti", a precizat scotianul.

"Am pilotat cat de bine am putut. Am pierdut o jumatate de secunda inainte de al doilea pitstop si si am ajuns chiar in spatele lui Nico Rosberg, iar acesta a fost probabil factorul decisiv. Din punct de vedere al strategiei, cred ca baietii au facut o treaba buna, doar ca nu am fost capabil sa scot si ultima farama de performanta din masina".

"M-am confruntat cu un mic caracter subvirator si a fost monopostul dificil de manevrat, iar asta m-a costat o zecime de secunda pe tur".