Webber vrea curse de noapte

Publicat marţi, 13.03.2007 17:20

Mark Webber sustine in totalitate propunerea lui Bernie Ecclestone de a imbogati calendarul competitional cu inca trei curse si cu organizarea acestora pe timp de noapte.

"Pe langa faptul ca acest lucru ar fi o noutate absoluta si o dezvoltare a actualelor curse, cele mai multe Grand Prix-uri noi se vor desfasura la est de Europa, astfel ca in loc sa urmareasca Grand rix-uri foarte devreme dimineata, europenii ar vedea Formula 1 in cursul dupa-amiezii",

a spus Bernie Ecclestone.

Mark Webber este complet de acord cu ideea sefului F1, insa sustine ca inaintea curselor ar trebui ca pilotii sa se obisnuiasca cu noile conditii, astfel ca testele ar trebui sa aiba loc tot noaptea. "Este o idee excelenta. Absolut excelenta. Cred ca ar trebui sa avem curse de noapte, o astfel de masura ar fi minunata pentru acest sport. Trebuie sa testam insa inainte acest sistem. Stiu ca pilotii nu sunt foarte importanti cand vine vorba de anumite amanunte insa va trebui sa testam de cateva ori pentru a vedea ce e foarte sensibil si ce nu. Oricum ar fi, suntem si noi parte din show si vrem sa il facem mai bun decat e acum", afirma Webber.

  • bazuka, marţi, 13.03.2007 19:29
    interesant

    fff interesant.Cum sa mai faca si taica bernie niste bani:P

  • liviumihai, miercuri, 14.03.2007 01:56
    interesant

    dar tot moto gp-ul e baza forza rossi :)))))