Williams: "Evoluam incet, dar sigur"

Publicat sâmbătă, 16.06.2007 12:02

Frank Williams afirma ca echipa sa si-a revenit dupa sezonul dezastruos de anul trecut. Dupa primele sase curse in 2007, Williams F1 Team a reusit deja sa castige deja mai multe puncte decat totalul celor de anul trecut, cand echipa a terminat pe locul al optulea la general.

"Secretul este faptul ca am adus cativa oameni noi foarte capabili, exact ce ne trebuia pentru a evolua. Am recapitulat prestatiile noastre din anii trecuti, am vazut ce nu am facut bine si, sa fiu sincer, am gasit destule probleme. Insa acum am decis sa ne revenim iar in acest moment urcam gradual in clasament si ca performante"

, spune patronul echipei britanice, Sir Frank Williams.

Williams si-a laudat pilotii, afirmand ca cei doi fac un cuplu foarte bun: "Muncesc extrem de bine impreuna. Nico e tanar si foarte inteligent. Sunt sigur ca are un viitor stralucit. Alex e experimentat si ca membru al echipei se descurca remarcabil. Nimic nu il deranjeaza si face tot ceea ce ii cerem. Stie o multime de lucruri despre Formula 1 si despre masina in special".

La final, Frank Williams nu a uitat sa expuna si defectele echipei sale: "Fiabilitatea a fost cel mai mare dusman al nostru in ultimii cativa ani. Insa cei doi piloti se descurca bine acum iar progresele noastre sunt totusi modeste. Niciodata nu e indeajuns, evident", explica britanicul.