Williams sperau la un rezultat mai bun

Publicat luni, 26.05.2008 14:20 de Daniel Popescu

Directorul tehnic al echipei Williams, Sam Michael, spune ca team-ul sau spera sa obtina mai multe puncte in cursa de la Monaco.

Britanicii au castigat doar doua puncte prin Kazuki Nakajima, in timp ce Nico Rosberg a abandonat in urma unui accident serios in turul 56. Germanul a scapat nevatamat, insa masina sa a fost distrusa. Ulteriror, el a fost la centrul medical pentru verificari de rutina.

"A fost bine sa obtinem doua puncte, dar nu a fost o cursa satisfacatoare pentru ca ne asteptam sa castigam mai multe puncte. Dar probabil sunt multe echipe care spun acelasi lucru"

, a precizat Michael. "Nakajima a pilotat bine si nu a facut nicio greseala. Ar fi putut termina ceva mai sus, dar a avut ceva probleme la o roata la ultimul pitstop si a pierdut cateva pozitii".

"Rosberg a facut cateva pitstopuri pentru aripa fata deteriorata, iar apoi a avut acel accident. A fost foarte rapid aici tot weekendul si va fi foarte frustrant pentru el sa plece fara niciun punct".

  • mario_popa, luni, 26.05.2008 16:11
    wtf

    Nico Rosberg a abandonat +3??? whatever

  • daniel.popescu, luni, 26.05.2008 16:20
    @mario_popa

    Rosberg a fost punctat pentru declaratiile pozitive facute de Sam Michael la adresa lui. Punctele pentru abandon le-a primit in cronica cursei de ieri.