Withmarsh: "Kovalainen, din ce in ce mai bun"

Publicat luni, 07.04.2008 17:44 de Daniel Popescu

Martin Whitmarsh crede ca Heikki Kovalainen va fi din ce in ce mai bun si anticipeaza ca finladezul va obtine in 2008 prima sa victorie in Formula 1.

Kovalainen a avut evolutii constante in acest debut de sezon, reusind sa castige puncte in fiecare cursa, fapt ce il determina pe CEO-ul McLaren, Martin Whitmarsh, sa astepte performante si mai bune din partea lui.

"Hovalainen a fost cu noi 11 saptamani si este din ce in ce mai bun", a declarat Whitmarsh.

"Senzatia in cadrul echipei este ca nu am vazut inca tot ce are mai bun. Lewis Hamilton crede acelasi lucru, iar asta este bine pentru ca stie ca trebuie sa-si ridice nivelul. Dar Kovalainen si Hamilton au invatat mult in cele 20 de curse. Sunt foarte ambitiosi si se admira reciproc. Fiecare vrea sa il bata pe celalalt intr-o maniera corecta si deschisa, iar acest lucru este pozitiv".

Whitmarsh crede ca este doar o chestiune de timp pana cand Kovalainen va obtine prima sa victorie in 2008. "Sunt convins ca Heikki va urca pe prima treapta a podiumului in acest an, iar pilotii BMW par de asemenea foarte buni. Trebuie doar sa le raspundem si sa ne asiguram ca ii vom bate in Spania", a precizat el. "Nu am obtinut performante prea bune in ultimele doua curse, iar lupta este deschisa in ambele campionate".

  • hakkinen, marţi, 08.04.2008 10:47
    bun de pluton

    Imi pare rau,sunt cel mai "inrait"fan McLaren,dar Kova nu imi place deloc...este un pilot de pluton,aduce puncte,dar nu straluceste...... Mai spectaculos era Montoya care nu aducea deloc puncte,dar facea spectacol si era chiar rapid.