Audi lansează ediția specială Nardo Sport Edition pentru S6 și S7

Publicat vineri, 06.09.2024 12:56 de Tiberiu Safta

Audi a lansat oficial o nouă ediție specială pentru modelele de performanță S6 și S7. Noua ediție se numește Nardo Sport Edition și aduce o vopsea specială și numeroase accente negre.

Constructorul german a prezentat oficial noua ediție specială Nardo Sport Edition pentru S6 și S7. Această ediție este, în esență, un pachet vizual nou, care aduce o vopsea exclusivă și numeroase accente negre la exterior. Astfel, cei care aleg noua ediție vor primi vopseaua gri Nardo, care poartă numele celebrului Nardo Ring, circuitul de teste în formă de cerc, aflat în Italia.

Noua vopsea este acompaniată de o serie de accente negre la exterior. Cele două modele primesc acum un plafon negru, jante negre de 21 de inch, capace negre ale oglinzilor și faruri fumurii. Inclusiv emblemele Audi sunt vopsite în negru.

La interior, cei care aleg noua ediție specială primesc o tapițerie din piele neagră, completată de cusături roșii pentru scaune, bord, consola centrală, volan, panourile portierelor și covoare. În cazul lui S7 mai primești în plus și un capitonaj din microfibră Dinamica neagră.

Pentru că noua ediție specială este, practic, un nou pachet vizual, Audi nu a făcut nicio modificare sub capotele celor două modele. Astfel, avem în continuare unitatea 2.9 TFSI mild-hybrid de 444 de cai putere și 600 Nm. Ambele modele accelerează de la 0 la 100 de km/h în circa 4.5 secunde și ating o viteză maximă de 250 de km/h, limitată electronic.

Noua ediție specială este disponibilă doar pentru piața din Statele Unite.

via Audi

  • Danke schön, Audi !, vineri, 06.09.2024 15:31

    Progres prin vigoare.