BMW: ecran curbat pentru Seria 4 și faruri cu cristale Swarovski pentru X7

Publicat joi, 26.01.2023 12:52 de Alexandru Monenciu

Cu ocazia venirii primăverii, deși ne mai despart câteva luni până la acel moment, constructorul german de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelele din gamă. Spre exemplu, Seria 4 și M4 primesc ansamblul Curved Display.

Germanii de la BMW păstrează tradiția și, la început de an, anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelele din portofoliu.

Pentru început, Seria 4, și implicit M4, vor primi ansamblul Curved Display. Acesta include ecranul de 12.3 inch pentru instrumentarul digital de bord și display-ul de 14.9 inch pentru sistemul multimedia iDrive 8.

Pe listă mai regăsim padele montate pe volan, un selector nou pentru transmisia automată, ornamente Shadowline pentru geamuri (standard), instrumentar de bord îmbrăcat în Sensatec pentru M4 și ornamente Aluminium Rhombicle.

OPȚIUNI DE PERSONALIZARE PENTRU SERIA 7

Trecând la nava amiral, noul Seria 7, BMW i-a pregătit mai multe opțiuni de personalizare. Avem o nuanță exterioară Albastru Tanzanite Frozen, din catalogul Individual, însă clienții pot opta și pentru o caroserie bi-coloră.

Habitaclul limuzinei germane poate fi îmbrăcat în piele Merino, cu elemente în nuanțele Gri Taupe/Albastru Night și Gri Atlas/Caramel, dar și într-o combinație de piele Merino și cașmir, cu accente în culorile Negru/Gri.

X7 PRIMEȘTE FARURILE CU CRISTALE SWAROVSKI

Farurile Iconic Glow (cu elemente din cristale Swarovski) care au debutat pe noul Seria 7, vor fi oferite și pe X7.

Totodată, versiunile lui X7, Seria 7 și iX, echipate cu sistemul Parking Assistant Professional, vor putea fi parcate cu ajutorul telefonului mobil. Că tot veni vorba de SUV-ul cu zero emisii iX, el a mai primit un sistem îmbunătățit de management predictiv al încălzirii bateriei.

Modelele iX, i7 xDrive60 și iX1 xDrive30, care suportă încărcare AC la 22 kW, vor avea un nou cablu de încărcare Professional. Potrivit BMW, acesta crește eficiența și viteza de încărcare.

Nu în ultimul rând, sistemul de operare de generația a 9-a va fi oferit, inițial, pe modelele X1 din Marea Britanie, începând cu al doilea trimestru al anului. Vor urma apoi și alte modele compacte, susțin reprezentanții companiei.

via BMW