Cadillac Escalade, primele teasere ale noii generaţii

Publicat marţi, 24.09.2013 14:39 de Sebastian Toma

Cadillac, marca premium a General Motors, va prezenta în curând noua generaţie a lui Escalade. Până la dezvelirea de pe 7 octombrie, americanii au publicat un set de teasere.

Cadillac Escalade va primi o nouă generaţie, iar creatorii săi spun că modelul este schimbat radical. SUV-ul mare al mărcii premium americane va ajunge la a patra generaţie în luna octombrie, debutul modelului fiind programat pentru data de 7. Platforma noului Escalade vine de la noile generaţii ale modelelor Chevrolet Tahoe/Suburban şi GMC Yukon, ambele fiind proaspăt înlocuite. Din ce putem observa din primele teasere publicate de marca americană, noua generaţie a lui Escalade va pune accentul pe calitate, interiorul urmând să fie unul dintre punctele cheie ale noului model.

Totodată, cei de la Cadillac vor opera o schimbare majoră în materie de design, după cum încearcă să ne sugereaze prin aceste teasere. Pentru moment, nu există informaţii despre gama de motorizări a noului Escalade, dar cei de la General Motors sunt aşteptaţi să ofere un V8 de 6.2 litri, o versiune hibridă şi chiar un diesel, cu toate că piaţa americană este reticentă la respectivul tip de motor.

Via GM

  • Andy, marţi, 24.09.2013 15:32

    Sunt sigur ca vorbim de o noua generatie de exceptie, asa cum a fost si ultima. Pacat ca in Europa nu prea vezi asa ceva din cauza motoarelor prea gurmande si a taxelor.

  • Caddy, marţi, 24.09.2013 16:54

    Sper sa arate la fel de bine ca noul CTS. Am vazut poze cu el camuflat si pare chiar mai masiv si mai impozant decat actuala generatie,va privi de sus modelele concurente europene. Modelul actual a foat un succes,s-a vandut foarte bine in SUA.

  • Andi, marţi, 24.09.2013 18:07

    Vrem ceva opulent! :)