F1 Champ 2012 - Înscrierile încep luni, 12 martie!

Publicat vineri, 09.03.2012 18:48 de Daniel Popescu

Înscrie-te de luni în singurul manager de Formula 1 din România pentru a avea şansa de a câştiga o excursie de două persoane la Marele Premiu al Ungariei.

Automarket te provoacă şi în acest an să-ţi demonstrezi perspicacitatea în F1 Champ, singurul manager de Formula 1 de pe internetul românesc.

Înscrierile în F1 Champ 2012 vor începe luni, 12 martie, şi se vor putea face pe tot parcursul sezonului 2012 al Formulei 1, iar regulamentul a rămas practic neschimbat comparativ cu anul trecut.

Pentru a participa în F1 Champ, tot ce ai de făcut este să indici piloţii şi echipele care vor obţine cele mai bune rezultate în sesiunile de antrenamente, calificări şi curse de pe parcursul sezonului, în funcţie de grupele valorice din care fac parte.

Selecţia piloţilor şi a echipelor se poate face în orice zi până la ora începerii evenimentului, iar schimbările sunt nelimitate pe tot parcursul weekendului de cursă, pentru a-ţi putea ajusta strategia în ultimul moment. Singura regulă este că o echipă şi, respectiv, un pilot poate fi selectat pentru un singur eveniment din cadrul unui Mare Premiu.

SITE DEDICAT: F1CHAMP.RO

Pe parcursul timpului, F1 Champ a devenit un concurs tradiţional pentru toţi fanii Formulei 1 din România şi a ajuns în 2012 la cea de-a şasea ediţie, ocazie cu care managerul va beneficia de un site de internet dedicat care va putea fi accesat la adresa F1Champ.ro.

Astfel, site-ul F1 Champ.ro va fi dedicat în exclusivitate concursului F1 Champ organizat de Automarket.ro şi va cuprinde toate informaţiile de care ai nevoie: pagina de selecţie a piloţilor şi echipelor pentru următoarea etapă, clasamentul actualizat în timp real după fiecare sesiune de antrenamente, calificări şi cursă, clasamentul utilizatorilor calificaţi în Etapa Finală şi calendarul sezonului 2012 al Formulei 1.

Câştigătorii de etapă, ştirile şi feature-urile vor fi publicate în continuare pe secţiunea de Formula 1 a site-ului Automarket.ro.

ÎNREGISTRARE PRIN FACEBOOK

O altă schimbare în mecanismul concursului comparativ cu toate cele cinci ediţii anterioare este modalitatea de înregistrare.

Astfel, pentru a participa în F1 Champ 2012 trebuie să ai cont pe reţeaua de socializare Facebook, să te autentifici în F1 Champ cu adresa de e-mail şi parola utilizate pe Facebook şi să-ţi alegi un nume de utilizator pentru concursul F1 Champ. Concursul se desfăşoară doar pe site-ul F1 Champ.ro şi nu implică utilizarea unei aplicaţii de Facebook.

CÂŞTIGĂ O EXCURSIE DE DOUĂ PERSOANE LA MARELE PREMIU AL UNGARIEI 2013!

La fel ca anul trecut, marele câştigător al concursul F1 Champ va fi desemnat în funcţie de rezultatele obţinute pe parcursul unui Mare Premiu de Formula 1. Astfel, tot ce ai de făcut este să te clasezi pe unul dintre primele cinci locuri în oricare dintre etapele concursului (cu excepţia ultimei curse) pentru a obţine dreptul de a participa la Etapa Finală, corespunzătoare ultimei etape de Formula 1 a sezonului.

În Etapa Finală, fiecare utilizator va primi din oficiu un anumit număr de puncte în funcţie de poziţionarea în primii cinci la cele 19 etape anterioare, iar punctajul pentru această etapă va fi acordat în acelaşi mod ca şi în restul sezonului. Atenţie: Dacă nu obţii nicio clasare în primii cinci în niciuna dintre etapele concursului nu primeşti dreptul de a participa în Etapa Finală.

Utilizatorul care va ocupa prima poziţie în Etapa Finală va câştiga o excursie de două persoane la Marele Premiu al Ungariei din sezonul 2013, care va include transport cu avionul, cazare şi bilete la eveniment.

Te aşteptăm pe F1Champ.ro din 12 martie pentru a participa la F1 Champ 2012, singurul manager de Formula 1 de pe internetul românesc!

  • yo, vineri, 09.03.2012 18:11
    ;-(

    e mai rau decit anu trecut. -1 utilizator

  • VJohann, vineri, 09.03.2012 21:30
    F1 champ

    eu cred ca ate e o gluma de alui Daniel, ce are facebook-ul cu un manager de F1, eu vreau pe twitter sau pe ce mai este ca socializare, a da google+. jalnic frate, puteai foarte bine sa iei putin pulsul cu cate o intrebare, poate ca adunai ceva totusi bun, imi aduc aminte ca erau pariuri, in orice competitie sportiva sunt pariuri , poate te mai gandesti pana luni, in rest numai bine la toti

  • tataie30, vineri, 09.03.2012 22:04
    sa te c**i in el concurs

    in primul rand eu nu traiesc pe facebook , tocmai mi-am sters contul de facebook. in randul al doilea eu personal cred ca voi vreti sa plecam de pe site. nu o ma inscriu niciodata prin nici un cont de facebook si chiar o sa va sterg site-ul de la favorite si va urez drum bun in continuare fara mine. vad ca nu tineti cond de utilizatori de loc, tot a spus toata lumea sa modificati regulamentul , sa nu mai fie calificare pt etapa finala , dar pe voi vad ca va dore-n basca la r4evedere

  • bunicutul, vineri, 09.03.2012 23:19
    facebook

    Nu vad legatura intre facebook si acest site. In rest numai bine. P.S. chiar exista si oameni fara cont de facebook si care traiesc o viata normala

  • eu, vineri, 09.03.2012 23:27
    FEEDBACK

    Ce sa spun...s-a dus naibii si cu concursul asta...ma asteptam la ceva la altceva decat pana acum...mai mult scriem pe forum...nu primim feedback-uri...nu se schimba mai nimic...si credeti-ma cu tot respectul...eu nu mai calc pe aici.mai sunt si alte site-uri si alte concursuri cat despre facebook...no comment niciodata nu o sa depind de facebook...si la fel ca si tataie30...m-ati pierdut si pe mine.nici macar un comment nu mai merita sa fac ca fac pur si simplu degeaba si e pierdere de timp...numai bine!

  • Boris, sâmbătă, 10.03.2012 01:07
    fyi

    http://www.youtube.com/watch?v=MMn6IGazIG8

  • trance4ever, sâmbătă, 10.03.2012 01:44
    f1 champ

    Am prticipat inca de la inceputuri la jocul acesta inafara de care an si ma gandeam acuma poate am noroc si prind si anu acesta podiumul dar nu am facebook si nici nu o sa am, exista un site cu sport si pe forumul acela exista un threade cu jocul acesta si stiu 4 utilizatori care nu vor participa din cauza prostiei de facebook,inteleg ca fara facebook esti mort pe lumea acesta,FELICITARI INVENTATORULUI!!!!!!!!

  • cipib, sâmbătă, 10.03.2012 07:19
    Ciprian

    Anul trecut am fost printre finalisti. Dar fiindca este conditia stupida de a te inregistra prin facebook, anul acesta nu particip. Nu am cont de facebook si nici nu am sa imi fac. Succes!

  • mikyF1, sâmbătă, 10.03.2012 08:20

    Asteptam cu mare interes incepera concursului(imi facusem si echipele) dar cu inregistrarea prin facebook ....nu ma asteptam!!!la anul probabil o sa cereti si o taxa de 100 -150 de euro(pt biletele de la cursa) Mai bine ma duc la 1-2 curse din europa si gata...imi pare rau,sincer...ne-ati luat placerea de a concura ...am participat la toate editiile...succes,baieti..NE UITAM SI PARTICIPAM LA CONCURSURILE LA DIGI ...

  • mschumy, sâmbătă, 10.03.2012 08:43
    F1 Champ

    Corect ... pe an ce trece tot mai stupide sunt editiile , dupa primi 2 ani a a inceput regresul , premii tot mai mici , conditii tot mai ciudate , acum a aparut cretinitatea asta de facebook . NU am cont de facebook si nici nu imi voi face , sper sa va inscrieti in concurs numai voi din redactie . Succesuri.

  • eu, sâmbătă, 10.03.2012 10:01
    feedback...

    Aseara spuneam ca e regretabil ca...din pacate nicio schimbare...ci mai mult decat atat...dand dreptate lui tataie30 ma alaturam si eu celor care...dupa ce au postat pe forum si au incercat sa vina cu solutii sau propuneri cat se poate de realiste...nu au obtinut nici macar un feedback..mai mult decat atat..e regretabil faptul ca suntem obligati sa folosim facebook desi poate nu dorim sa facem asta doar pt a ne inscrie si..so what? FB tre' sa fie obligatoriu?nu cred sincer ca voi mai posta, sau inscrie pe mine sau amici de-ai mei pentru ca sincer mai sunt si alte site-uri sau concursuri nu romanesti ce-i drept insa cu info si feedback mult mai amplu si rapid...SI CE ESTE REGRETABIL E CA desi nu am injuriat, sau vb urat....comentariul meu de aseara a fost STERS....DESI REPET NIMIC DE RAU...ci doar o parere...un feedback...am zis ca nu mai scriu insa faptul ca nu mi-am regasit parerea libera...m a intrigat....asa ca God speed pt site-ul asta si pa ca eu m-am linistit. S-auzim numai de bine.

  • kkjan, sâmbătă, 10.03.2012 10:43
    F1 Champ

    Eu cred ca nu aveti destul trafic pe pagina de facebook si vreti sa il faceti cu noi. Este jalnic la ce v-ati gandit. Avem deja unde sa postam comentarii, nu ne trebuia facebook, aici se comenta direct pe stirea respectiva. Bafta si sper sa va mai ganditi.

  • camil, sâmbătă, 10.03.2012 10:51
    F1 Champ

    E o gluma concursul asta?

  • Jullianis, sâmbătă, 10.03.2012 12:51
    F1 Champ

    Sper din toata inima ca pana luni sa modofocati putin regulamentul. Ma refer la faptul ca nu te poti inscrie decat prin Facebook. Nu am cont pe Facebook si nici nu am de gand sa-mi fac. Sunt pasionat de F1, dar...adio baieti !

  • Snatch, sâmbătă, 10.03.2012 13:08
    incredibil...

    O sa ramaneti voi din redactie pe Facebook sa va dat like-uri ...eu nu fac nici un cont pe retea lui peste de socializare...hasta la vista! dezamagire totala!

  • DEMOnick, sâmbătă, 10.03.2012 13:24
    Cont FACEBOOK obligatoriu ??? Nu cred.

    Astazi am intrat pe contul automarket/f1champ cu userul din anii trecuti si am reusit sa-mi fac echipa. Probabi chestia cu facebook este doar o modalitate de a participa la F1CHAMP pentru utilizatorii care nu au cont pe automarket/f1champ..

  • bunicutul, sâmbătă, 10.03.2012 13:51
    Anti FB

    Sunt placut impresionat ca atat de multi nu vor sa isi faca conturi de facebook sau de site-uri de socializare ... si mai sunt si pasionati de tehnologie si F1, o fi coincidenta ?

  • lev, sâmbătă, 10.03.2012 13:55
    Din pacate...

    ...ce a inceput anul trecut ca o mare porcarie continua anul asta ca o si mai mare porcarie.eu unul m-am lasat de anul trecut,asa ca bfta celor care au ales sa continue!

  • mschumy, sâmbătă, 10.03.2012 14:09
    Corect

    Din pacate continua cu porcaria , si eu m-am lasat inca de anul trecut , bafta celor care se inscriu.

  • AdrianBrasov, sâmbătă, 10.03.2012 15:44
    Facebook.....pfff, nu mersi

    Anul trecut am castigat o etapa si am participat cu placere la concurs, dar in 2012 eu nu voi participa la concurs daca pentru login este necesar facebook. Concursul F1 champ era o chestie care o faceam de placere si nu imi consuma mult timp. Nu vreau sa folosesc facebook pentru ca nu vreau sa stau apoi sa-mi curat inbox-ul de spam-uri de la facebook si nici nu vreau sa stau sa caut prin setarile contului de facebook cum imi dezactivez milioanele de tipuri de notificari. Ar mai lipsi apoi telefoane de la prieteni care sa imi zica sa pun poze pe wall... Si aproape sigur vor veni telefoanele pentru ca facebook reuseste pana la urma sa se prinda care sunt oamenii cu care comunici mai des in viata reala.

  • cadydesign, sâmbătă, 10.03.2012 15:59
    F1 Champ

    sper sa dispara odata...nu mai poti sa faci nimic fara facebook

  • cadydesign, sâmbătă, 10.03.2012 16:00
    HAI SA FACEM PETITIE SA NU SE INSCRIE NIMENI ...SA VEDEM ATUNCI CE FAC

    HAI SA FACEM PETITIE SA NU SE INSCRIE NIMENI ...SA VEDEM ATUNCI CE FAC!

  • di_frera, sâmbătă, 10.03.2012 16:22
    ...este modalitatea de înregistrare.

    Fratilor, m-ati pierdut! Fiti sanatosi cu F1Champ-ul vostru, din ce-in-ce mai nonatractiv! Chiar nu reusesc sa-nteleg ce urmariti. Nici ca se putea ceva mai jalnic; ati pus la pamant si putinul bun ce-a mai ramas din editiile de debut! Mai sunt si alte site-uri cu profil sport si fac trafic altora de vreme ce asat doriti. Succese tuturor participantilor care raman!!

  • Drs, sâmbătă, 10.03.2012 17:16
    Nu inteleg...

    ...de ce va vaicariti atat. Imediat va veti plange ca vi se cere o adresa de mail. Trebuie cont facebook... Si ce daca? Va faceti unul si il folositi numai pt F1 champ. Nu va obliga nimeni sa dati like-uri. Mie mi se pare ca asa se vor reduce semnificativ numarul de conturi duble si va fi totul ceva mai transparent. Iar ceea ce priveste feedbackul de la useri, sa stiti ca e greu sa spui NU, mai ales cand nu intelegem toate implicatiile. Vedeti pariurile... Au dat ideei voastre o sansa, si tot ce a facut a fost sa creasca sansele oportunistilor. Oricum, userii pasionati nu se vor retrage din cauza unui cont de facebook. Felicitari pt curaj, Automarket, si multa bafta tuturor!

  • ravas11, sâmbătă, 10.03.2012 21:00
    RUSINE !!!

    Desi am fost fidel acestui joc, desi am fost castigator de etapa in sezonul trecut, desi am terminat etapa finala din Brazilia pe un loc onorabil, constat cu regret ca SE DORESTE DEPENDENTA TOTALA DE FACEBOOK !!! Nu imi voi face niciodata cont pe facebook si sper ca organizatorii sa se razgandeasca. Altfel, totul pe lumea asta va fi sub semnul "controlului total" ! ADIO F1 Champ! RUSINE organizatorilor !

  • VJohann, sâmbătă, 10.03.2012 21:03
    Concurs

    urmaresc cu stupoare cele scrise de fiecare in parte si observ ca toti gandim la fel, problema este ca nu o sa fim bagati in seama, probabil ca o sa fie o rata foarte mica de participare, mie chiar nu-mi place FB asa ca m-am si orientat deja http://www.gpupdatemanager.net/en/ , numai bine la toti

  • rastafan2, duminică, 11.03.2012 00:06

    Poate admin-ul site-ului nu a inteles ca cei care iubesc F1 nu se uita la Nora pentru mama sau Narcisa Salbatica. Prietene, F1 e pentru oameni care au viata sociala reala, nu pentru onanisti!

  • cadydesign, duminică, 11.03.2012 00:37
    @Drs

    Mai bine te duci sa te joci farmville pe facebook ca vad ca esti singurul fan de pe aici. Pentru Admini....sper sa modificati modalitatea de inscriere pana la startul concursului. Voi chiar nu va ganditi ca nu o sa aveti absolut niciun control asupra conturilor si o sa fiti spam-uti.

  • anti fb, duminică, 11.03.2012 08:31
    @drs

    vezi ca ai confundat pagina cu una cu fotbal sau cu ceva funclub de telenovela. asta ii cel ci F1

  • di_frera, duminică, 11.03.2012 09:16
    @VJohann

    http://... minunat! Atractiv, chiar perfect. Stimabile! si eu iti multumesc!!!

  • Erkansiel, duminică, 11.03.2012 10:19

    Cel mai nasol este ca nimeni nu citeste comentariile si nici nu ia atitudine. Inca o data, sunt dezamagit, automarket. Schimbati modalitatea de inscriere sau va pierdeti jumatate din concurenti!

  • In_Grid, duminică, 11.03.2012 11:43
    mda...

    Nu am cont pe facebook si nici n-o sa-mi fac pentru un simplu concurs. Nu-mi place facebook-ul...si conditia aceasta mi se pare stupida...Ce, totul se invarte in jurul facebook-ului? Gata nu mai putem fara facebook? Ne da de mancare? Pe bune, vad oameni in jurul meu care deja traiesc pentru facebook. M-ati dezamagit.

  • VJohann, duminică, 11.03.2012 11:48
    concurs

    am intrat pe f1 champ 2012 -asta inseamna ca cei care avem cont pe automarket putem intra direct, s-au poate s-au razgandit si totul a fost o gluma, deja am facut si echipa, si sincer nu am cont de FB, in rest numami bine

  • octav71, duminică, 11.03.2012 11:52

    Mda, nu particip nici eu la "concursul" vostru! @all: traficul primit pe feisbuk se plateste, cu cat sunt mai multi useri, clickuri cu atat se iau mai multi bani (reclame, like, etc). Cred ca cei de la AM si-au asumat acest risc in momentul cand au stabilit ce si cum cu consursul. Nu prea au cum sa citeasca aceste comentarii deoarece sunt la Geneva, nu? :)

  • ravas11, duminică, 11.03.2012 12:05
    concursuri cu taxe de participare

    1. concursul de care vorbitI - http://www.gpupdatemanager.net/en/ - se taxeaza la inscriere cu 5E; 2. mai este un concurs cu premii foarte frumoase, insa se taxeaza, la fel, la inregistrare: http://www.fantasyleaguef1.com/Index.aspx cu 10 lire. daca mai stiti si altele, fara taxe, ar fi bine de postat. succes!

  • VJohann, duminică, 11.03.2012 12:31
    ravas 11

    eu joc de 2 ani pe gpupdatemanager , nu au fost taxa de nici un fel, daca sunt, sunt de anul asta, mai era un manager chiar la noi in tara o sa-l caut, in rest numai bine

  • WestMclaren, duminică, 11.03.2012 12:39
    facebook

    In aceasta dimineata am vrut sa ma inscriu si eu in noul sezon(al cincelea sezon pt mine) F1Champ dar am constatat cu surprindere ca nu pot. Dc? Pt ca nu am cont pe facebook. Cand ma gandesc ce frumos sta pus in rama tricoul castigat acum doi ani si cat am asteptat sa inceapa un nou sezon de F1Champ!!!!! Asta este, daca nu va razganditi raman si eu pe tusa anul asta . Va doresc multe succesuri!!!!!!

  • eddiemun, duminică, 11.03.2012 18:05
    inscriere prin facebook??

    am cont pe automarket si particip la acest concurs de la prima editie. am si castigat cateva premii de etapa la inceput. din pacate se pare ca nu mai am posibilitatea sa particip incepand de acum... pentru ca NU am cont pe facebook si nici nu intentionez sa-mi fac. mi-am dat datele personale cand m=am inscris (altfel nu aveam cum sa ridic premiile) dar se pare ca mai nou trebuie sa fii membru unui site de socializare care promoveaza tembelismul ca sa participi la un concurs de formula 1. stupid!

  • ady_ady1992, duminică, 11.03.2012 19:56
    lasati-ne

    nu am cont de facebook deci nu particip.......cea mai proasta decizie ai luat domnule daniel

  • pantera, duminică, 11.03.2012 21:37
    Minunate

    de-a dreptul majoritatea comentariilor, pur si simplu un adevarat deliciu cum majoritatea dintre fanii F1 nu au cont pe cel mai idiot site de socializare.Sa inceapa circul. Marele Circ

  • Oana3131, duminică, 11.03.2012 23:25
    Concurs F1 Champ

    Ma asteptam ca anul acesta sa reveniti la vechea formula de joc. Adica, castigatorul concursului sa fie cel care acumuleaza maximum de puncte pe intreg sezonul. Dar, stupoare !!! Apare un element nou - Facebuc!!! Oare veti realiza vreodata ca acest site pentru tembeli nu are nicio legatura cu F1 ?

  • scuderia, duminică, 11.03.2012 23:52
    wtf?

    o mare tampenie. pentru mine facebook este ca si cum nu ar exista. de ce trebuie sa ne facem cont pe facebook pentru a putea intra in concurs? mai bine ramanea ca si in anii trecuti. de ce pe majoritatea site-urilor ca sa faci o anumita chestie trebuie sa ai cont pe facebook? o fi facebook-ul asta asa de important si eu nu am auzit? pentru mine facebook-ul este cea mai infecta modalitate de a-ti petrece timpul liber. mai bine ai sarii in cap de la etaj...care este o alta modalitate de a-ti petrece timpul liber. chiar nu vad legatura dintre facebook si f1. chiar mi scarba cand imi aud unii prieteni "abea astept sa ajung acasa sa intru pe facebook". si acum, picatura care a umplut paharul este f1 champ. RUSINE AUTOMARKET

  • SpeedGeorge, luni, 12.03.2012 01:27
    Premii :)) !

    daca premiile de etapa vor fi iar la pret de criza,ca in ultimii ani,100-200 ron,presimt ca or sa fie un esec total F1champ 2012 :)) ...numai bine !

  • yo, luni, 12.03.2012 06:15
    fun F1

    nu m.am gindit ca va exista un articil unde toti funii F1 se vor uni indiferent de echipa favorita. totusi a realizat ceva am. a unit comunitatea F1 ;-)

  • eu, luni, 12.03.2012 10:38
    @yo si altii ca voi ---nu mai poate lumea ca voi nu vreti facebook

    Mare comunitate, ce sa spun...30 de insi care isi dau cu parerea la o postare...Mie imi convine, concursul va fi mai curat ca anul trecut erau indivizi cu cate 5 echipe.Asa vor fi mai putini cu 30-40;), mare scofala.Astia "anti" sunteti si cei care va balacariti aici zi de zi.Ca ati transformat locul asta intr-o hazna!Pa feisbuc nu va puteti injura ca aici, sigur ca nu va place!

  • KalEl, luni, 12.03.2012 11:16
    manager F1

    un alt concept de manager de F1 gasiti pe GPRO.NET . Nu are absolut nicio legatura cu F1 Champ, nu se poate spune ca "fac reclama"

  • stefank13, luni, 12.03.2012 12:32
    O idee proasta

    Am participat in ultimii ani, am castigat si premii, dar cred ca ideea cu facebook e proasta. Nu am cont pe facebook si nici nu-mi voi face. Pierdeti si voi, pierdem si noi..poate va veti razgandi. Nu am avut conturi multiple si nici nu am injurat pe site, cum spune un alt user mai sus. Participam doar pentru ca sunt fan F1 de peste 20 ani.

  • daniel.popescu, luni, 12.03.2012 13:20
    F1 Champ 2012

    In urma feedback-ului primit din partea voastra, echipa Automarket a decis sa introduca o alternativa la inregistrarea in concurs prin Facebook. In acest fel, va veti putea inscrie in concursul F1 Champ chiar daca NU aveti cont de Facebook. Mai multe informatii despre variantele de inregistrare vom publica in cursul-dupa-amiezii, dupa lansarea oficiala a concursului. Va multumim pentru intelegere

  • ravas11, luni, 12.03.2012 13:40
    va multumim anticipat!

    asteptam cu interes alternativa si va multumim anticipat pentru faptul ca noi contam pentru dvs.

  • VJohann, luni, 12.03.2012 13:56
    alegere

    cred daniel ca ai luat cea mai inteleapta alegere si asa cum spune ravas11, daca contam si noi puteai din toamna sa pui tot felul de alternavive pe acest site, si sigur feedback-ul venea 100%, oricum asteptam alternativa , in rest numai bine

  • popfrapol, luni, 12.03.2012 14:43
    pacat de acest concurs

    Anul trecut am fost printre finalisti. Dar fiindca ati pus aceasta conditie stupida de a te inregistra prin facebook, anul acesta nu particip. Nu am cont de facebook si nici n-am sa imi fac. Ce prostie cu acest facebook. Nu mai am incredere in acest concurs.

  • tataie30, luni, 12.03.2012 15:32
    clasament general

    cine vrea clasament general sa apese like

  • ady_ady1992, luni, 12.03.2012 17:12
    BRAVO

    Bravo Daniel esti de buna credinta

  • kardy00red, luni, 12.03.2012 18:38
    F 1

    Trecand peste FaceBook,cum fac sa intru sa schimb echipa ????? Dau pe schimba si nu face nimic - gandeste putin si revine la fel.Aveti idee? Trebuie sa le dau Like La astia??? Am intrat pe FB si nu pot sa pun nimic. Multumesc anticipat

  • Lucian667, luni, 12.03.2012 19:15
    Sunt placut surprins

    Am inteles ca s-a schimbat, sau s-a creat o alternativa la modalitatea de inscrirere in concurs. Si cu toate astea eu am sa imi postez comentariu. Nu e legat in principal (sau chiar deloc) de concurs si de Formula 1, dar sunt placut impresionat de reactiile celorlalti. Cand am citit ca este obligatoriu sa te inregistrezi prin FB, am spus ca asta e, eu nu am sa ma inregistrez pentru ca nu am de gand sa imi fac nici un cont de FB. Dar asa sunt eu, nu vrea sa impun nimanui nimic. Sunt constient de lumea in care traiesc si ca "daca nu ai facebook nu existi". Dar am fost foarte surprins (foarte placut) cand am vazut ca majoritatea zdrobitoare a celor care au postat au fost impotriva. Asta spune ceva despre pasionatii de Formula 1.

  • tzigaie, luni, 12.03.2012 20:44
    Nu ai Facebook nu existi!

    Vad ca acum te poti loga si cu contul de Google, o metoda civilizata.