FOTOSPION: Primele imagini cu noul BMW Neue Klasse Coupe electric

Publicat vineri, 05.07.2024 13:47 de Tiberiu Safta

Au apărut primele imagini spion cu un viitor model electric BMW. Acesta este un coupe cu un design futurist care va face parte din noua familie de modele electrice Neue Klasse.

Anul viitor, BMW urmează să lanseze primul model din noua familie de modele electrice Neue Klasse. Din primele informații, noile modele vor fi, pentru început, un SUV, o berlină și un coupe. Înainte de lansările din următorii ani, putem vedea primele fotografii spion cu unul dintre aceste modele.

Mai exact, este vorba despre un nou BMW coupe care va fi electric. Din imagini putem vedea o formă a caroseriei cu un design futurist și care face ca mașina să pară a fi un concept. În față, chiar și sub camuflajul gri, putem vedea formele farurilor subțiri și al grilei acoperite. Imediat sub portiere este vizibilă și o suprafață sculptată care duce către o priză de aer montată imediat înaintea roților din spate.

Plafonul are un aspect atipic pentru un coupe, în sensul că este mai lung, este amplasat la o înălțime mai mare și se împreunează cu hayonul. În spate putem vedea stopurile subțiri, dar și o suprafață cu muchii ascuțite. Bineînțeles, nu lipsește nici difuzorul aerodinamic care denotă că vorbim despre un model de performanță.

Deocamdată, BMW nu a oferit niciun detaliu despre noul coupe din familia Neue Klasse. Așa cum spuneam, primul model din această familie va fi lansat în 2025 și va fi un SUV.

IMAGINILE POT FI VĂZUTE AICI

via Carscoops

  • Mihai, sâmbătă, 06.07.2024 08:45

    Cu motoarele diesel 2.0 mult iubite de romani cand apare versiunea? Mi se pare ca BMW ii forteaza sa cumpere anumite modele electrice pe care ei nu le vor. Sau si BMW se pregateste sa dea faliment ca nu mai sunt oamenii interesati de electrice. Cica scad tare vanzarile de masini electrice si BMW apare cu o alta electrica. @dan_grc tu ce parere ai? :))

  • ., sâmbătă, 06.07.2024 14:13

    Pai scad strumfito tu nu citesti stirile sau citesti numai ce iti convine.Ce treaba are una cu alta.

  • Dutz, duminică, 07.07.2024 00:52

    Dan și alții credem ca o ai mică de tot… altfel nu se explică cum de nu te plictisești sa vi cu aceleași clișee. Eu cred ca modelele bazate pe Neue Klasse de la BMW in primul rând vor arăta ca naiba, in rest treaba lor. În general toate electricele care se lansează astăzi sau în următorul an sunt o consecință a unor decizii din urmă cu 3 ani când mulți mâncători de rahat ECO (cum ești tu) au primit credit pentru tâmpeniile lor. Acuma, vom vedea și rezultatul. Între timp s-a trecut de îngrijorare la realitate în ceea ce privește segmentul electricelor. La ce investii s-au făcut… este un dezastru.

  • Dutz "noaptea NU bate vântul", duminică, 07.07.2024 13:47

    Duțăăăă, nu mai trage delfinul de putzăăăă.

  • Matei, duminică, 07.07.2024 14:47

    La un articol despre un viitor model electric vine bolovanul cu delfini la mansardă să ne explice realitatea. Asta da mâncat rahat, că tot s-a logat cu personalitatea mitocană.

  • Banditos, luni, 08.07.2024 09:58

    Designul Neue Klasse e o gura de aer proaspat....