Franta: un Tesla Roadster cadou la o casa cumparata

Publicat miercuri, 29.04.2009 11:50 de Mircea Meșter

O companie imobiliara din Franta va acorda un Tesla Roadster cadou fiecarui cumparator al unei case dintr-un ansamblu rezidential de lux din apropierea Parisului.

Un proiect imobiliar care se dezvolta in aceasta perioada in Franta va utiliza o unealta de marketing extrem de interesanta pentru a incerca sa motivele clientii sa aleaga una dintre casele construite in ansamblul rezidential "Welcome in France". Conform presei din Franta, clientii care vor alege sa cumpere una dintre vilele care fac parte din acest proiect imobiliar vor primi, la achizitionarea casei, un Tesla Roadster cadou din partea vanzatorului.

Evident, suma de achizitie a unei vile este direct proportionala cu valoarea cadoului, din moment ce casele sunt construite in imediata vecinatate a Parisului iar viitorii locatari vor avea la dispozitie ultimele facilitati si tehnologii in materie de ecologie: heliport, acoperis din panouri solare, echipament geotermal si un sistem biologic de refiltrare a apei menajere.

Pretul uneia dintre casele proiectului Welcome in France - rezervate, evident, unei clientele extrem de elitiste - nu a fost inca publicat de compania care se ocupa de dezvoltare.

Nu este primul proiect imobiliar care incearca sa isi atraga clientii prin astfel de masuri. Compania americana South of Fifth a anuntat ca fiecare cumparator al uneia dintre casele proiectului pe care il desfasoara in Miami va primi, cadou, un Lamborghini Gallardo Spyder.

via | Autobloggreen