GALERIE FOTO: Interior artistic pentru Renault Twingo facelift

Publicat vineri, 23.12.2011 13:23 de Bogdan Mirică

În interiorul noului Twingo facelift puteţi avea surpriza să găsiţi un mini studio de înregistrări, scaune îmbrăcate în paste, un şemineu şi chiar o bibliotecă.

Pentru a promova facelftul operat pe Twingo, Renault a apelat la o serie de celebrităţi gata să personalizeze modelul urban. Au ieşit patru versiuni diferite, croite după abordări care mai de care mai interesante, menite să stârnească interesul publicului.

Cântăreaţa Nicola Roberts a dat naştere versiunii Twingo Goes Pop, care se individualizează cu ajutorul unui studio de înregistrări în miniatură, amplasat în portbagaj. La interior, artista s-a inspirat din aspectul unei băi feminine: truse de machiaj, un uscător de păr şi alte elemente pe care doamnele le împrăştie de obicei prin baie.

Al doilea Twingo, botezat 55 FBG, a fost personalizat de designerul Jean-Charles de Castelbajac. Acesta a decorat habitaclul cu o mobilă veche, perdele cusute cu aur şi o masă din lemn. "Trebuie să împăcăm democraţia cu creativitatea. Ar trebui să fie o regulă nescrisă care să presupună că toţi preşedinţii francezi trebuie să călătorească în acest Twingo", a declarat designerul.

A treia versiune a lui Twingo a fost creată de Nils Holger Moorman şi a fost botezat Reading Room pentru că dispune de o bibliotecă, o canapea şi un şemineu. "Am vrut să creez o sală de lectură, unde pasagerii se pot detaşa de traficul aglomerat", a declarat Moorman.

Ultima versiune Twingo a fost creată de Davide Scabin şi este botezată Scabin Pasta Twingo. După cum o spune şi numele, este o odă închinată gurmanzilor. Scaunele sunt acoperite cu spaghete, iar bordul redă diferite imagini cu feluri de mâncare. Nu lipseşte nici televizorul 3D, ce poate fi folosit pentru a urmări cele mai noi reţete.

  • hahahhahaha, vineri, 23.12.2011 13:55

    am facut pe mine de ras :)) au umor francezii astia... sa faci dintr-un Twingo (clasa mini) sala de lectura cu semineu, baie plina de cosmetice sau caleasca regala e ceva...

  • lorinczi.thomas, duminică, 25.12.2011 09:56
    Abia astept sa vedem...

    ...daca vor fi vandute in serie... Accidente, tamponari, amenzi... mai ales la versiunile create de Nicola Roberts si David Scabin:)

  • Koss, miercuri, 28.12.2011 14:09

    Tot o panarama de masina ramane cu tot facelifttul lor