Genesis G80 electric primește un facelift în Coreea de Sud

Publicat duminică, 08.09.2024 11:16 de Silvian Irimia

Genesis a scos pe piață un facelift pentru modelul lor electric G80. Acest model este dedicat clienților din Coreea de Sud.

Probabil cea mai mare dintre schimbările aduse de facelift este lungimea. Genesis a adăugat 130 de milimetri la ampatament față de modelul anterior, ceea ce înseamnă că acum există 83 de milimetri mai mult spațiu pentru picioare pe locurile din spate și 20 de milimetri mai mult spațiu pentru cap în spate.

Genesis a adăugat, de asemenea, pentru prima dată într-un vehicul electric, modul său Chauffeur, care permite o accelerare și o frânare mai lină, plus o setare mai confortabilă a suspensiei pentru pasagerii spate. Modelul electric G80 primește și o nouă baterie de 94.5 kWh.

Aceasta oferă o autonomie de 475 kilometri conform standardelor de certificare a vehiculelor electrice din Coreea. Totuși, modelul actual are o baterie de 87.2 kWh și are o autonomie de 520 de kilometri. Cel mai probabil, Genesis G80 facelift va păstra același sistem de propulsie cu două motoare și 365 CP.

În interior, vei găsi un nou ecran OLED de 27 inch care se întinde pe întregul bord și poate fi împărțit în trei secțiuni. De asemenea, primești un volan redesenat și un nou selector de viteze din cristal.

La exterior, modificările vizuale sunt minore. Modelul are o grilă actualizată, lumini noi și jante de 19 inch. Există un port de încărcare încălzit cu o acoperire care se deschide și se închide electronic, plus un spoiler spate schimbat, cu noi accente cromate în jur.