Imagini cu noul Lamborghini Urus hibrid. Data lansării a fost confirmată

Publicat marţi, 23.04.2024 17:01 de Tiberiu Safta

Lamborghini a publicat câteva imagini oficiale cu noua versiune hibridă a SUV-ului de performanță Urus. În același timp, constructorul italian a confirmat și data lansării versiunii electrificate.

În mai puțin de 24 de ore vom face cunoștință cu primul Lamborghini Urus hibrid. Până atunci, însă, constructorul italian ne oferă câteva imagini oficiale cu noua versiune ascunsă sub camuflaj.

Lamborghini nu a oferit niciun detaliu tehnic despre noua versiune, în afara faptului că aceasta va avea un motor hibrid cu încărcare la priză. Potrivit zvonurilor din presă, noua versiune hibridă ar putea primi un motor V8 care va funcționa alături de un motor electric, iar ansamblul ar urma să dezvolte circa 740 de cai putere.

De asemenea, este de așteptat ca noul Lamborghini Urus hibrid să difere puțin la nivel vizual față de versiunile cu motoare pur termice. Astfel, ne așteptăm să vedem o semnătură luminoasă diferită a farurilor, precum și o bară cu un design nou și chiar un habitaclu ușor revizuit.

Aici ar urma să fie introdus un ecran mai mare pentru sistemul multimedia, dar și comenzi fizice noi, ornamente decorative diferite și un display nou pentru consola centrală.

Noul Lamborghini Urus hibrid va fi prezentat oficial în 24 aprilie.

via Lamborghini

  • Diana Șosoacă, marţi, 23.04.2024 17:23

    Mai bine mai târziu decât niciodată. Dar trebuie sanctionata drastic lipsa de reactivitate a Lamborghini, au înţeles destul de târziu ca nu e benefic pentru nimeni să rămână ancoraţi in trecut.

  • Dutz, marţi, 23.04.2024 17:51

    Diana, hibridul în acest caz este un pas cu efect invers asupra mediului, adică o mașină mai grea mai complexă… helllooo V8!!! Partea electrică “ajută” la plecarea de pe loc și mai exact să distrugă anvelopele. Doar nu crezi că vreun posesor de Lamborghini are ca și prioritate protecția mediului. Dacă ar fi așa Lamborghini, Ferrari, Porsche etc nu ar exista.. deloc!!!

  • Diana Șosoacă, miercuri, 24.04.2024 12:55

    Dutz, Lamborghini a decis, prin noul lor model etalon, Revuelto, să îți ofere acea argumentatie care consfințește prima mea interventie. Îmi lași impresia, dupa fragilele tale contraargumente, ca până și-ntr-un cătun precum Terlingua se pot identifica facil destui indivizi ancorati semnificativ in cerintele secolului XXI.