Îmbunătățiri pentru Genesis GV70: display de 27 de inch

Publicat vineri, 26.04.2024 11:25 de Alexandru Monenciu

Genesis GV70 a primit un facelift în Coreea de Sud, dar noutățile vor fi preluate și de modelul comercializat pe piețele globale. Pe listă regăsim și un display de 27 de inch.

Genesis anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul GV70. Inițial, acestea vor fi regăsite pe modelul comercializat în Coreea de Sud, dar ulterior vor fi preluate și de modelul care se vinde pe piețele internaționale.

În primul rând, Genesis GV70 facelift propune o grilă frontală revizuită, farurile integrează cea mai nouă tehnologie MLA, avem un design nou pentru elementul de protecție din spoilerul frontal, iar jantele de 19 inch sunt la rândul lor noi.

Stopurile integrează acum luminile de semnalizare, spoilerul a fost și el revizuit, la fel și terminațiile sistemului de evacuare.

Cele mai notabile îmbunătățiri le regăsim la interior. Instrumentarul de bord digital și ecranul central nu mai sunt separate, ele fiind integrate într-un singur ansamblu de 27 de inch. De asemenea, ecranul prin care interacționezi cu funcțiile sistemului de climatizare este nou.

Nu în ultimul rând, Genesis GV70 facelift este echipat cu un volan nou, iar sistemul de iluminat ambiental a fost și el modificat.

Cel mai probabil, gama de motorizări va rămâne neschimbată. În prezent ea este compusă dintr-un agregat turbo diesel de 2.2 litri, un motor de 2.5 litri, pe benzină, și un propulsor V6 twin-turbo de 3.5 litri. Clienții pot bifa și o versiune pur electrică.

Așa cum spuneam, noutățile se vor regăsi, inițial, pe modelul comercializat în Coreea de Sud.

via Carscoops

  • Zuzu, vineri, 26.04.2024 13:00

    Arata ca naiba interiorul cu ecranul ala infipt in mijloc. Nu se potriveste deloc cu restul de rotunjimi.

  • Dutz, vineri, 26.04.2024 18:02

    Alt parazit gen Polestar, oricum merită să “moară”, auzi tu, să vinzi diesel in 2024!!!…intre timp cei de la Geely și-au vândut acțiunile (toate 1,3 mld.) de la Volvo Truck, oare de ce? Nu mai au bani de aruncat în gaura cu “zero emisii”? ;) Coincidență sau nu tot 1,3 mld. au spulberat și FORD în primele 3 luni să-și vândă minunile BEV în pierdere. Cel mai interesant este carnagiul din China unde cei 200 (aproximativ) de producători de BEV, își dau în freză unii la alții. Cum am anticipat că se duce naibii bula electrică in Europa în 2023, la fel este China în 2024 (pararea mea). Foarte important ca doar China a făcut offset la tot efortul de reducere a emisiilor în 2023.