Rolls-Royce lansează colecția Spirit of Expression: 3 exemplare unicate pentru 3 modele diferite

Publicat vineri, 26.04.2024 11:32 de Tiberiu Safta

Rolls-Royce a prezentat oficial 3 exemplare unicate ale modelelor Ghost, Phantom și Spectre. Cele 3 exemplare alcătuiesc noua colecție Spirit of Expression și au fost create de către filiala de la Shanghai a mărcii britanice.

Constructorul britanic de mașini de lux a dezvăluit 3 exemplare unicate ale modelelor Phantom, Ghost și Spectre. Noile exemplare alcătuiesc noua colecție botezată Spirit of Expression, iar mașinile primesc vopsele speciale, precum și alte dotări exclusive. Cele 3 exemplare unicate au fost create de către Biroul Privat Rolls-Royce de la Shanghai.

Începem cu etalonul mărcii, Phantom. Acesta este vopsit într-o nuanță de verde Cala Luna Sand în combinație cu albastru Kabira, o combinație de culori care este inspirată de cum se vede o plajă la miezul nopții.

În interior, exemplarul unicat primește un plafon iluminat cu stele vopsite în alb și albastru Galileo. Tot aici avem și ornamente decorative vopsite în Obsidian Ayous, grafice cu corpuri cerești și tapițerie din piele vopsită în 3 culori diferite.

Modelul mai mic Ghost aduce o vopsea albastră Boracay cu accente verzi Lime. Exemplarul unicat primește și jante de 21 de inch cu partea din mijloc vopsită în gri Orbit și cu accente verzi Lime. Acestea sunt încălțate în anvelope cu dungi albe.

Aceleași accente verzi sunt prezente și în interior, care acompaniază negrul și albul tapițeriei din piele. Aici mai avem și grafice cu corpuri cerești, un plafon iluminat cu stele, care include și 8 stele căzătoare.

La final, noul exemplar unicat al lui Spectre este vopsit în roșu Lantana, în combinație cu gri Tempest. Această combinație este inspirată de tropicele din America de Sud. De asemenea, ornamentul de capotă Spirit of Ecstasy este iluminat, iar jantele de 23 de inch sunt și acestea iluminate.

Tapițeria din piele din interior este vopsită în nuanțele de mov Silk, Sunset și gri Selby. Bineînțeles, avem și aici plafonul iluminat Starlight, precum și un instrumentar și volan mov și fațete vopsite în Obsidian Ayous.

via Rolls-Royce

  • RAR, vineri, 26.04.2024 17:45

    Nu contest perormantele si calitatea RR, dar ca aspect, sunt urate ca naiba... patratoase ca un sicriu; nu mai au nimic din nobletea si fluiditatea liniilor anilor '60