Jaguar Land Rover anunță versiuni SVO pentru modelele electrice și plug-in hybrid din grup: lansările, programate în “anii următori”

Publicat miercuri, 20.05.2020 11:53 de Paul Cosma

Jaguar Land Rover a anunțat că divizia Special Vehicle Operations va lansa versiuni speciale SVO pentru toate modelele electrice și plug-in hybrid din grup, în “anii următori”, cu excepția SUV-ului electric I-Pace.

Michael van der Sande, șeful diviziei Special Vehicle Operations (SVO), a anunțat că vom vedea și modele electrice de performanță modificate de inginerii și designerii din cadrul SVO.

Tratamentul va fi aplicat tuturor modelele electrice și plug-in hybrid din grupul Jaguar Land Rover, cu excepția SUV-ului I-Pace.

Jaguar Land Rover va lansa trei modele electrice noi până la sfârșitul lui 2021, potrivit unor surse din companie, respectiv noul XJ și SUV-urile J-Pace și Road Rover. Grupul britanic va investi un miliard de lire sterline pentru transformarea a două fabrici în “centre de producție a mașinilor electrice”.

Primul model electric care va beneficia de o versiune specială SVO ar urma să fie noua generație Jaguar XJ, a cărei lansare este așteptată până la sfârșitul acestui an.

Via Autoexpress