Noul Ford Transit Custom câștigă premiul International Van of the Year 2024

Publicat joi, 23.11.2023 12:43 de Tiberiu Safta

Noul Ford Transit Custom a câștigat oficial premiul International Van of the Year 2024. În același timp, noua generație Ford Ranger a câștigat și premiul International Pick-up Award 2024, împreună cu Volkswagen Amarok.

În urmă cu un an, Ford a lansat noua generație Transit Custom. Modelul este disponibil în versiuni cu motoare diesel, hibride și o versiune electrică, botezată E-Transit Custom. Noul model tocmai a câștigat premiul International Van of the Year 2024, cel mai prestigios premiu pentru vehiculele comerciale ușoare.

Astfel, noul model al Ovalului Albastru s-a impus în fața lui Iveco eDaily, versiunea electrică a utilitarei italiene, dar și în fața lui Renault Trafic E-Tech, care completează podiumul ediției din acest an. Juriul concursului a fost format din 25 de jurnaliști specializați în vehicule comerciale, iar Transit Custom a primit cele mai multe voturi din partea acestora.

Alături de acest premiu, Ford are motiv dublu de bucurie. Asta pentru că noua generație Ranger a câștigat premiul International Pick-up Award 2024. De altfel, ediția din acest an a acestui concurs vede doi câștigători, deoarece noua generație Volkswagen Amarok este de asemenea învingătoare în acest concurs.

via IVOTY

  • Dutz, sâmbătă, 25.11.2023 00:00

    Până de Crăciun se anunță și câștigătorul pe 2025… cum naiba se poate știi din Noiembrie 2023 cine-i cel mai tare în 2024??? Cu un “drum” ar trebui acordate și Oscarurile și Balonul de Aur… și de ce nu anunțată și câștigătoarea la Euro’24.