Noutăţi majore pentru Model 3? Tesla anunţă un eveniment important pentru 17 octombrie

Publicat luni, 10.10.2016 13:52 de Daniel Popescu

Tesla Motors va face un anunţ major în 17 octombrie care cel mai probabil va avea legătură cu Model 3.

În primăvara acestui an, Tesla a dezvăluit noul Model 3 în cadrul unui eveniment special şi a primit ulterior aproape 400.000 de comenzi pentru acesta, deşi va fi disponibil abia la sfârşitul anului 2017.

La vremea respectivă, CEO-ul Elon Musk a precizat că va oferi mai multe informaţii despre Model 3 în cadrul unui alt eveniment care va avea loc spre finalul anului. Fără să nominalizeze direct Model 3, Musk a anunţat pe reţeaua de socialziare Twitter că Tesla va organiza un eveniment în 17 octombrie despre unul dintre produsele companiei.

"În 17 (n.r - octombrie) va avea loc dezvăluirea unui produs Tesla, eveniment urmat de o lansare Tesla - Solar City în 28 octombrie", a scris omul de afaceri american.

Nu este clar ce va anunţa Tesla Motors la evenimentul de peste o săptămână, însă producătorul american ar trebui să vină cu noutăţi majore pentru Model 3 prin care să contracareze numeroase lansări de modele electrice anunţate recent la Salonul Auto de la Paris. De exemplu, Model 3 promite o autonomie de cel puţin 350 de kilometri, în condiţiile în care Renault Zoe este deja disponibil cu autonomie de 400 de kilometri, în timp ce Opel Ampera-e se va lansa în primăvara anului viitor cu autonomie de 500 de kilometri.

Cel de-al doilea eveniment la care face referire Musk este legat de lansarea unor panouri solare pentru locuinţe rezidenţiale care vor integra baterii. Produsul este lansat ca urmare a fuziunii dintre Tesla şi Solar City, compania de panouri solare deţinuta tot de Musk.

Via The Verge 

  • Dhgry, luni, 10.10.2016 17:22

    Are cat opel