Ofertă de nerefuzat? Un pasionat oferă o insulă din Florida în schimbul unui Porsche 918 Spyder

Publicat luni, 08.08.2016 12:28 de Bogdan Mirică

Porsche 918 Spyder a fost produs în 918 exemplare, însă toate au fost epuizate. Motiv pentru care, un pasionat oferă o insulă din Florida în schimbul unui exemplar al supercarului german.

Pasiunea pentru supercaruri poate fi destul de costisitoare, mai ales atunci când vânezi mașini produse într-un număr limitat de exemplare. Emilio Cirelli, un om de afaceri din New Jersey și un colecționar auto împătimit  a făcut o pasiune nebună pentru Porsche 918 Spyder, cea mai rapidă și mai puternică mașină construită de germani până în acest moment.

Având în vedere că supercarul din Stuttgart a fost construit în doar 918 exemplare, toate fiind deja epuizate, Cirelli s-a văzut în imposibilitatea de a-și îndeplini visul. Motiv pentru care a decis să ofere un schimb avantajos pentru unul dintre clienții lui 918 Spyder. Omul de afaceri vrea să ofere o insulă de 12.000 de metri pătrați, situată lângă Florida și estimată la 899.000 de dolari.

Nu este pentru prima dată când proprietarul se desparte de insulă. A mai făcut-o de două ori, însă de fiecare dată a cumpărat-o la loc. Pe lângă insula oferită la schimb, Cirelli mai are alte două proprietăți de acest gen în zonă.

Așa cum spuneam, Emilio Cirelli este un pasionat auto, colecția sa de-a lungul anilor însumând peste 40 de exemplare Maserati și Alfa Romeo. Pasiunea pentru acestea din urmă a apărut în anul 1973, când a cumpărat primul său Alfa Romeo GTV. A trecut apoi la câteva exemplare Ferrari și a deținut un Porsche 911. De fapt, tocmai acest 911 l-a făcut să își dorească un 918 Spyder.

Cirelli nu este la prima ofertă de acest gen. În trecut el și-a mai dorit un Ferrari Enzo, pe care a vrut să ofere, de asemenea, una dintre insulele sale.

  • NovoX, marţi, 09.08.2016 10:36

    Practic in acceptiunea sa , 918 Spyder valoreaza precum un morman de boscheti crescuti pe insula ....ZERO adica.