Peugeot introduce tehnologia ChatGPT în gama sa de modele

Publicat luni, 19.02.2024 16:52 de Alexandru Monenciu

Peugeot anunță introducerea tehnologiei ChatGPT, cu inteligență artificială, pe anumite modele din gamă. Inițial, serviciul va fi disponibil în Germania, Franța, Italia, Spania și Marea Britanie.

Tehnologia ChatGPT, cu inteligență artificială, își face apariția pe tot mai multe modele. După ce Volkswagen și Skoda au anunțat recent că această tehnologie se va regăsi pe mașinile lor, acum a venit rândul francezilor de la Peugeot să anunțe același lucru.

Chatbot-ul cu inteligență artificială va fi introdus în sistemul multimedia al modelelor echipate cu noua generație i-Cockpit (ansamblu curbat de 21 de inch). Lista include modele ca 208, 308, 2008, E-3008, 408, 508, E-Rifter, E-Traveller, E-Partner și E-Expert.

Posesorii de modele Peugeot eligibile pot activa serviciul prin intermediul Magazinului Peugeot. În primă fază, tehnologia va fi disponibilă pentru primii 10.000 de clienți și doar în țări ca Germania, Italia, Franța, Spania și Marea Britanie.

via Peugeot

  • Johnny, luni, 19.02.2024 21:02

    Tot mai mult se simte prezenta familiei Peugeot in deciziile Stellantis. Marcile premium italiene sunt in dezavantaj total fata de marca asta leader in primirea noilor tehnologii si in modelele lansate. Ma intreb cat va tine asta?