Porsche Exclusive a pregătit accesorii noi pentru Macan

Publicat vineri, 08.08.2014 12:38 de Bogdan Mirică

Porsche a anunţat introducerea unei linii de accesorii pentru Macan. Ele au fost create de divizia de personalizare Porsche Exclusive şi oferă o notă distinctă crossover-ului german.

Considerat un model atrăgător mai ales pentru publicul tânăr, noul Porsche Macan se bucură deja de o serie de accesorii de personalizare. Ele au fost gândite de divizia de personalizare Porsche Exclusive a constructorului german şi poate fi aplicat chiar şi după cumpărarea maşinii, pentru clienţii deja existenţi.

Porsche Exclusive oferă o evacuare modificată, faruri bi-xenon, stopuri pe fundal fumuriu şi un pachet Sport Design. Acesta din urmă include o culoare unică pentru partea inferioară a caroseriei, praguri laterale şi spoilere. La fel se întâmplă şi cu eleronul montat pe acoperiş, vopsit fie în culoarea caroseriei, fie într-un negru lucios.

Nu lipsesc jantele de 21 de inch Sport Classic, inspirate de jantele „Fuchs wheel” ale mult mai popularului 911. Lista accesoriilor mai include şi noi terminaţii duble din inox pentru evacuare şi blocuri optice frontale pe fundal fumuriu.

Pentru interior Porsche Exclusive oferă un interior Limed Oak care adaugă elemente decorative la nivelul panoului de instrumente şi al portierelor. De asemenea, clienţii vor putea opta pentru plastic lucios sau piele pentru o serie de elemente de la interior, inclusiv pentru rama sistemului multimedia.

  • Scorpionul.negru, vineri, 08.08.2014 21:54

    Foarte bine. La o asa masina era necesar sa o poti face pe comada dupa bunul gust.