Primele schițe cu nava spațială dezvoltată de Porsche pentru noua peliculă Star Wars: The Rise of Skywalker

Publicat miercuri, 27.11.2019 12:16 de Cornel Șocariciu

Porsche a publicat câteva schițe cu viitoarea navă spațială dezvoltată pentru filmul Star Wars: The Rise of Skywalker. Noua producție Lucasfilm va rula pe marile ecrane începând cu 20 decembrie.

La finalul lunii trecute, Porsche a anunțat o colaborare cu studiourile Lucasfilm: producătorul german va realiza designul unei nave spațiale care va apărea în pelicula Star Wars: The Rise of Skywalker.

Cu ocazia lansării noului Taycan în regiunea Asia Pacific, producătorul german a pregătit un eveniment special în Singapore despre care a menționat că "se potrivește de minune cu noua colaborare". Totodată, Porsche a publicat și primele schițe cu viitoarea navă spațială dedicată celui mai recent film Star Wars.

"Dezvoltarea unei nave spațiale care să includă ADN-ul Porsche a fost o sarcină interesantă și dificilă. La prima vedere, cele două lumi nu împart prea multe elemente, însă ambele au o filozofie de design similară. A fost o plăcere să prezentăm schițele oficiale împreună cu Doug Chiang (n.r. vicepreședintele Lucasfilm) în cadrul evenimentului din Singapore", a declarat Michael Mauer, vicepreședintele Porsche Style.

Noua peliculă Star Wars: The Rise of Skywalker va putea fi urmărită pe marile ecrane începând cu 20 decembrie.

  • vianu, miercuri, 27.11.2019 12:37

    ok, schitele..... apoi urmeaza niste teasere, ceva imagini "scapate" in camuflaj, cateva video cu teste pe nurburgring, hmm....in 3-4 ani vine si prezentarea oficiala spre dezamagirea unora, nu cred ca va avea si versiuni Diesel

  • Kirotractor, miercuri, 27.11.2019 12:47

    ...Schiţe spuneţi voi ?? -- Astea-s randări CGI detaliate. Şi reuşite în orice caz, în ciuda -- sau tocmai fiindcă -- se inspiră din proiectele "Deutsche Nurflügel" (aripi zburătoare) ale fraţilor Horten. Interesantă şi dispunerea celor 3 scaune, cu posibilă aplicabilitate la o sportivă compactă cu 3 locuri şi motor central "între pasageri". ...Dar te rog nu tayco-electric, Porsche...:-)

  • pipo, miercuri, 27.11.2019 16:23

    O fi cu PDK in standard sau vine pe manuala !!?? Eu abia astept sa aud cum se aude frumusetea asta. Am fost fascinat intotdeauna de sunetul navetelor lui Lucas , bine...chiar si daca am aflat dupa o varsta ca in spatiu e .."pe mute" !

  • pipo, miercuri, 27.11.2019 16:52

    "sa aud cum se aude "...ha ha ..am zis-o !