Renault ramane lider

Publicat marţi, 05.09.2006 14:53 de Robert Gherghe

De la inceputul lui 2006 si pana in prezent in Romania au fost vandute peste 15.000 de masini Renault. Marca franceza si-a respectat blazonul de pe piata interna.

Cei de la Renault si-au consolidat pozitia de lider pe piata romaneasca, pozitie detinuta de sase ani consecutivi, prin cele 15.000 de vehicule anul acesta.

Fata de perioada similara a anului trecut, vanzarile Renault sunt la acelasi nivel, cele mai cautate modele fiind Symbol cu aproximativ 7 500 unitati, familia Megane cu peste 4 500 unitati vandute, Clio III cu aproximativ 1 000 unitati vandute de la lansarea in luna aprilie 2006 a modelului, ceea ce reprezinta un succes.


Nicolas Ianculescu, director general Renault Nissan Romania a declarat: „Lansarea in aceste zile a noului Symbol pe piata romaneasca, comercializarea modelului Clio III si a gamei Megane cu cele 6 caroserii reinnoite (Bicorp, Sedan, Coupe-Cabriolet, Megane Renault Sport – disponibile deja in Romania - si Estate, Scenic disponibile in scurta vreme) ne dau motive sa credem ca performantele comerciale ale marcii franceze in Romania vor fi cel putin la nivelul celor de anul trecut”.