Serviciul de car-sharing eGO a fost lansat și la Timișoara: flotă formată din 10 mașini electrice BMW i3

Publicat luni, 30.09.2019 15:14 de Paul Cosma

Serviciul de car-sharing eGO a ajuns și la Timișoara în weekend-ul ce tocmai a trecut. Flota este formată din 10 mașini electrice BMW i3, Timișoara fiind al treilea oraș unde BCR a lansat eGO, după București și Constanța.

Lansat în noiembrie 2017 de Banca Comercială Română, serviciul de car-sharing cu mașini electrice eGO este acum disponibil și în Timișoara. Clienții beneficiază de o flotă de 10 mașini electrice BMW i3, iar cheia mașinii este înlocuită exclusiv de cardul bancar contactless, indiferent de banca emitentă.

“Timișoara este al treilea oraș în care eGO se lansează, oferind locuitorilor o opțiune de transport prietenoasă cu mediul înconjurător, care contribuie la reducerea aglomerației urbane și oferă utilizatorilor un beneficiu important: plătești cât timp utilizezi efectiv mașina,” a declarat Radu Papuc, Managing Partner eGO.

Pentru a putea beneficia de serviciul BCR eGO, utilizatorii din Timișoara trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să dețină un card de debit sau credit contactless, indiferent care este banca emitentă; să instaleze aplicația BCR eGO, disponibilă atât utilizatorilor de Android, cât și de iOS.

În aplicația BCR eGO, utilizatorii vor putea localiza și rezerva mașina cea mai apropiată de locația în care se află. De asemenea, vor putea vedea care este gradul de încărcare al fiecărui autovehicul electric și unde pot găsi stațiile de încărcare.

Utilizatorii pot ridica și lăsa mașinile în orice punct al Timișoarei. Clienții care vor lăsa mașinile conectate la una dintre stațiile de încărcare disponibile vor beneficia de bonusuri suplimentare.

Pentru început, toți clienții aplicației care au fost validați până la data de 22 iulie 2019, beneficiază de tarife subvenționate: 15 lei „pornirea” (cost fix per cursă), plus 20 de lei pentru fiecare 30 de minute.

Via BCR

  • vlad, marţi, 01.10.2019 13:38

    Care ar fi motivul sa platesti 35 lei pentru o cursa de 30 minute, cand un taxi iti ia maxim 20? Pe deasupra trebuie sa mai si cauti loc de parcare.