Sistemul de conducere semi-autonomă Ford BlueCruise, disponibil și pentru clienții din România

Publicat miercuri, 31.07.2024 12:12 de Tiberiu Safta

Ford BlueCruise, sistemul de conducere semi-autonomă a mărcii americane, este acum disponibil și pentru clienții din România. Pentru moment, sistemul poate fi folosit doar în străinătate.

Clienții români ai lui Ford Mustang Mach-E beneficiază acum de BlueCruise, noul sistem de conducere semi-autonomă a mărcii americane. Acest sistem poate fi folosit în nu mai puțin de 15 țări din Europa, însă nu poate fi folosit deocamdată pe drumurile din țara noastră.

Sistemul BlueCruise este un sistem de conducere semi-autonomă de nivel 2 și este disponibil doar pe Mustang Mach-E. Actualii clienți ai modelului vor primi și actualizări software în viitor pentru activarea sistemului în mai multe țări.

Printre țările europene în care sistemul BlueCruise poate fi folosit legal se numără: Marea Britanie, Germania, Suedia, Italia și Spania.

via Ford

  • Matei, miercuri, 31.07.2024 12:24

    Nici sistemul de nivel 12 nu s-ar descurca în traficul haotic și sinucigaș din România.

  • alex_cu_a_mic, miercuri, 31.07.2024 16:39

    Semisistem de semiconducere semiautomata, semidisponibil in niste semitari pe niste semidrumuri. Singurul lucru non-semi la sistemele astea este costul de care nu s-au indurat sa-l injumatateasca. Au bagat miliarde ca sa dea bine in review-uri pe la niste ametiti de influenseri.