Suzuki nu uită de pasionații de off-road: e-Survivor este un concept electric și poate face față ieșirilor în teren accidentat

Publicat marţi, 26.09.2017 11:55 de Cornel Șocariciu

Suzuki a publicat primele imagini și detalii cu viitorul e-Survivor Concept. Prototipul electric va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.

Salonul Auto de la Tokyo se apropie cu pași mari, iar o mare parte dintre producători au și publicat lista premierelor. Iar Suzuki nu face rabat de la această regulă.

Japonezii vor lansa în cadrul evenimentului din Tokyo conceptul e-Survivor . Acesta se adresează celor care iubesc ieșirile în teren accidentat, iar designul a fost inspirat de Vitara și Jimny. Suzuki e-Survivor Concept oferă un interior croit doar pentru două persoane, portiere transparente și o gardă la sol generoasă.

Suzuki spune că e-Survivor măsoară 3.460 de mm lungime, 1.645 de mm lățime și are un ampatament de 2.300 de mm. După cum o spune și numele, sistemul de propulsie utilizat de Suzuki pe e-Survivor este unul pur electric.

Totodată, japonezii au făcut referire la Escudo (denumire folosită pentru Vitara pe anumite piețe), semn că e-Survivor ar putea sta la baza viitoarei generații Vitara. Cu detalii complete despre noul Suzuki e-Survivor Concept vom reveni în 25 octombrie, prima zi a Salonului Auto de la Tokyo dedicată presei.