Teaser cu un nou model Alfa Romeo: anunță startul unei noi ere

Publicat luni, 20.11.2023 12:14 de Tiberiu Safta

Alfa Romeo a publicat o imagine teaser cu un viitor model al său. Noul model anunță startul unei noi epoci pentru marca italiană.

Începând din a doua jumătate a deceniului actual, Alfa Romeo va avea în gamă și primele sale modele pur electrice. Până atunci, constructorul italian ne oferă o imagine teaser cu un viitor model, care anunță o nouă eră pentru această marcă.

Imaginea relevă doar o semnătură luminoasă a stopurilor, care ar putea face referire la o nouă versiune a SUV-ului Tonale. Mai multe surse speculează că ar putea fi vorba despre o versiune electrificată a SUV-ului italian. În același timp, ar putea fi vorba chiar și despre o posibilă versiune de performanță a lui Tonale.

În orice caz, Alfa Romeo nu a confirmat numele modelului din imagine și nici nu a precizat data lansării viitorului model.

via Alfa Romeo

  • e clar, luni, 20.11.2023 12:42

    cand incepe alfa cu teasere trebuie sa avem rabdare cativa ani pana la prezentarea oficiala si inca pe atat pana incepe efectiv productia

  • schumi, luni, 20.11.2023 15:55

    Am o presimtire ca de asta asta nu va mai dura asa de mult pana vom vedea produsul finit. ;-)

  • Dutz, marţi, 21.11.2023 17:17

    Așa-i când ești pe butuci vi cu slogane gen “new era”, dacă sunt interesați este deja un clișeu. Îmi plăcea mult alpha, era ceva deosebit și plăcut ochiului, dar s-au pierdut pe drum… nu-i loc de prea mulți în zona premium, putea totuși să învețe ceva de la Mazda, poate și sper că nu-i prea târziu.