Teaser cu un viitor SUV Subaru. Ar putea fi noua generație XV

Publicat vineri, 02.09.2022 11:09 de Tiberiu Safta

Subaru a publicat un clip teaser cu un viitor SUV de-al său. Cel mai probabil, este vorba despre viitoarea generație XV. Noua mașină va fi dezvăluită în 15 septembrie.

Constructorul japonez a lansat un clip teaser nou cu un viitor SUV de serie. Clipul în sine nu oferă foarte multe informații despre mașină, nici măcar numele viitorului model. Cu toate acestea, se pare că ar fi vorba despre viitoarea generație XV, un model bazat pe Impreza și transformat într-un SUV de mici dimensiuni.

Chiar dacă clipul nu dezvăluie multe, putem remarca o semnătură luminoasă nouă a farurilor și stopurilor, precum și o grilă de dimensiuni mai mari. Asta înseamnă că viitorul model ar urma să păstreze motorul termic boxer.

Din fericire, nu vom mai avea mult timp de așteptat, deoarece Subaru va dezvălui noul model în 15 septembrie.

via Subaru

  • mog, vineri, 02.09.2022 12:25

    poate i pun si un hibrid mai de doamne ajuta...

  • MariusXV, luni, 05.09.2022 10:55

    Daca iar se prezinta cu un aspirat lesinat de 156 CP, e no go, in niciun caz pentru mine. Detin modelul actual si chiar ai nevoie de mai multa putete si cuplu, nu pentru liniute sau basini, ci pentru mai multa consistenta in depasiri pe eternele noastre DN-uri cu o banda pe sens. Nota zece la fiabilitate dar motoarele actuale trebuiesc imbunatatite. Choar nu inteleg ce fac cu aceeasi motorizare intr-un Forester care sunt mai mari, mai inalte si mai grele

  • Octavian, luni, 05.09.2022 11:18

    Sigur o sa-i puna Hybrid de la Toyota. Posibil sa fie o Corolla Cross cu alte faruri si alta sigla.

  • r, luni, 05.09.2022 11:36

    Moda asta cu teasere este preluată de la femei care îți arată o bucățică de copan prin despicătura rochiei ca tu să crezi că ești la pragul raiului. Dar la vârsta mea eu pentru mașini nu mai salivez ci doar mă enervez că unii pierd timp ca să facă teasere care nu spun nimic. Nici nu am să le mai citesc. Cred că adevărații corifei care mai scriu pe aici de asta nici nu la mai comentează.