Tesla Cybertruck va avea și versiune de performanță. Mașina, testată de Elon Musk

Publicat luni, 25.09.2023 10:45 de Tiberiu Safta

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a precizat într-o postare pe rețeaua socială X că a testat o versiune de performanță a modelului Cybertruck. Acest lucru indică faptul că pick-up-ul electric va primi, la momentul lansării, o versiune destul de puternică.

Tesla Cybertruck continuă să creeze mult suspans în special în rândul celor care așteaptă lansarea oficială a versiunii de serie. Inițial, prima camionetă electrică Tesla trebuia să debuteze ca model de serie în 2021. Dar, din cauza pandemiei de COVID-19, care a dus la criza mondială de semiconductori, debutul lui Cybertruck a fost amânat în repetate rânduri. Acum, ne așteptăm ca producția în masă a lui Cybertruck să înceapă abia în 2024.

Până atunci, au apărut acum informații că modelul cu design controversat va primi și o versiune de performanță. Această versiune a fost confirmată chiar de către Elon Musk, șeful mărcii americane. Într-o postare pe rețeaua socială X (fostul Twitter), Musk dezvăluie faptul că a testat personal noua versiune de performanță a lui Cybertruck.

Informațiile tehnice despre noua versiune rămân un mister pentru moment, însă Musk promite că cea mai puternică versiune a lui Cybertruck va avea un nivel înalt de performanțe, ca să-l parafrazăm.

Deocamdată, nu există mai multe informații despre noua versiune de performanță a lui Cybertruck. Așa cum am precizat mai devreme, este de așteptat ca debutul producției în masă a camionetei electrice Tesla să înceapă abia anul viitor.

via Elon Musk, Twitter

  • Banditos, luni, 25.09.2023 11:18

    Techno Mechanicus X ... Cybertruck

  • Musk, luni, 25.09.2023 11:20

    Musk chiar este un idiot si un copil. Nu ma mira faptul ca alti copii ca el il venereaza. Si-a creat un cult al perosnalitatii si o armata de zombi. Cu asa un "zeu", nu am incredere nici hartie igienica sa iau de la el.

  • @Musk, luni, 25.09.2023 13:03

    Tu oricum folosești mâna dreaptă. Cu stânga mănânci.

  • Dutz, luni, 25.09.2023 18:44

    Sa-i facă si un face lift înainte de lansare… deja-i uzat moral ;) Chiar sper sa-l lanseze… ca-s satul pana peste cap de articolele cu caricatura asta. Sunt convins ca un cyber truck care “trage” de sparge este un produs esențial pentru toți… cine s-ar fi așteptat.