Tesla pregătește noutăți majore pentru interiorul lui Model S și Model X: schimbările vor fi introduse în 2019

Publicat luni, 30.07.2018 16:35 de Daniel Popescu

Tesla va îmbunătăți semnificativ interiorul pentru Model S și Model X în ultima parte a anului viitor, înainte ca noile generații ale celor două modele să fie lansate în 2021.

Creșterea producției pentru Model 3 este principalul obiectiv al celor de la Tesla pentru următoarea perioadă, pentru a onora cât mai rapid sutele de mii de comenzi primite pentru acesta, motiv pentru care îmbunatățirile pentru Model S și Model X trebuie să mai aștepte cel puțin un an.

Potrivit unor informații dezvăluite de publicația Electrek, Tesla a planificat o serie de îmbunătățiri pentru interiorul lui Model S și Model X pentru al treilea trimestru al anului viitor, în ciuda faptului că fanii mărcii așteptau noutăți chiar în toamna acestui an.

Sursa citată susține că a intrat în posesia unor documente interne ale constructorului american, însă nu oferă niciun fel de detalii cu privire la îmbunatățirile care ar urma să apară pe Model S și Model X.

Cel mai probabil, Tesla va oferi un interior apropiat de cel de pe Model 3, parțial pentru a reduce costurile de dezvoltare, însă cu materiale de o calitate mai bună și cu funcții suplimentare. De altfel, compania menționează în document că "armonizarea" va avea ca efect o reducere a costurilor de producție și o creștere a marjei de profit pentru Model S și Model X.

În plus, documentele fac referire că durata de viața a celor două modele va fi extinsa cu doi ani după lansarea noilor îmbunătățiri pentru interior, ceea ce înseamnă va viitoarele generații vor apărea în cursul anului 2021.

Via Electrek

  • vianu, luni, 30.07.2018 19:56

    interior apropiat de Model 3.....astia's dusi cu capu'... :))))