Top 5: cele mai importante premiere mondiale la Salonul Auto de la Frankfurt

Publicat luni, 14.09.2015 13:27 de Sebastian Toma

Înainte de prima zi dedicată presei de la Salonul Auto de la Frankfurt, Automarket vă prezintă cinci cele mai importante premiere mondiale care vor fi expus la acest eveniment.

Automarket a pregătit lista celor mai importante cinci premiere mondiale care vor fi expuse la ediția 66 a Salonului Auto de la Frankfurt. Prima zi de presă a acestui eveniment este 15 septembrie 2015, iar echipa noastră are deja doi membri detașați la fața locului, în timp ce alți doi vor relata din redacție fiecare lansare de la cel mai important eveniment auto al toamnei în Europa anului 2015.

Până atunci, să vedem lista celor mai importante cinci modele de serie care vor fi lansate la această ediție a Salonului Auto de la Frankfurt.

  • Noua generație Audi A4

    Deși știm deja de două luni cum arată noul Audi A4 și fratele său Avant, iar de curând am publicat primul test românesc cu noul A4, noua generație a modelului german de clasă medie va fi prezentată însă public în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

    Lansarea noii generații a lui A4 este importantă pentru industrie pentru că ridică standardele în clasa medie premium și va readuce bestseller-ul mărcii germane în lumina reflectoarelor.

    Detaliile complete ale noii generații Audi A4

  • Noua generație BMW Seria 7

    Seria 7, nava amiral a mărcii germane, este deja disponibil pentru comandă în România și a fost prezentat deja pe internet. Însă scena dedicată de la Salonul Auto de la Frankfurt va aduce noul Seria 7 în fața publicului, nu doar a internauților.

    Noul Seria 7 vine cu câteva tehnologii revoluționare, cum ar fi sistem de parcare prin telecomandă, dar și cu elemente uzuale în rândul modelelor din segmentul său, cum ar fi masaj în scaune, suspensie pneumatică cu auto reglare, ceasuri de bord digitale și altele.

    Detaliile complete ale noii generații BMW Seria 7

  • Noua generație Opel Astra

    Opel Astra K va debuta public la Frankfurt alături de varianta sa break, Astra Sports Tourer. Noua generație a compactei germane a fost expusă pentru scurtă vreme și într-o reprezentanță din București a mărcii germane, iar noi am avut ocazia să o vedem în avanpremieră mondială.

    Astra K este cu până la 200 de kilograme mai ușoară decât predecesoarea sa, are mai multă tehnologie la bord, un habitaclu mai spațios și un design schimbat față de vechea generație. Revoluția în cazul lui Astra are loc la interior și la tehnologie, nu și la exterior.

    Detaliile complete ale noii generații Opel Astra

  • Noua generație Renault Megane

    Megane, unul dintre răspunsurile franțuzești la existența lui Volkswagen Golf, primește o nouă generație chiar în fața nemților, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Megane are o platformă nouă, un design preluat de la Talisman și un interior reconfigurat în baza fratelui său mai mare de gamă.

    Noua generație a lui Megane marchează finalizarea schimbării stilistice aplicate în gama Renault, compacta fiind ultimul model care nu avea grila cea nouă a francezilor, însoțită de rombul de dimensiuni mari folosit de frații de gamă Kadjar și Talisman. Spre deosebire de ce a făcut Opel cu Astra, Renault a mizat pe o schimbare majoră la nivel estetic pentru noul Megane.

    Detaliile complete ale noii generații Renault Megane

  • Noua generație Volkswagen Tiguan

    Volkswagen Tiguan, SUV-ul compact al mărcii germane, primește o nouă generație la Salonul Auto de la Frankfurt, aceasta fiind așteptată de ceva vreme. La fel ca lansările recente ale mărcii din Wolfsburg, Tiguan primește platforma MQB, alături de suita de tehnologii cu care ne-a obișnuit constructorul german. Pe lângă schimbarea majoră de design, noul Tiguan este așteptat să fie mai mare și va fi oferit în mai multe variante de ampatament, pentru a face față competiției de la Nissan, Ford și alți constructori care au intrat puternic în segmentul SUV-urilor.

    Detaliile noii generații Volkswagen Tiguan

Mai departe...
  • gigi_frana, luni, 14.09.2015 14:39

    Eu as propune in Top 5 Caddy Alltrack. E pur si simplu revolutionar, si mult mai util decat BMW Seria 7.

  • flavius, luni, 14.09.2015 19:34

    Ce cauta in top tutele de A 4,Tiguan si seria 7 ?In afara de gadgeturi,nici o noutate.

  • arogantul, luni, 14.09.2015 20:30

    de S90 nu se aude nimic?

  • @ arogantul, marţi, 15.09.2015 07:07

    La Detroit 2016 va debuta oficial .

  • leo, vineri, 18.09.2015 11:05

    Dar cat de in detaliu relatări voi lansările misterilor. Haai, sesizati-va iar. Ca din vrajeli in vrajeli o tineri. Sau veti face referire la super galeria foto aceea de 200 de poze? Cred ca aia tre sa fi fost. Macar câte o lansare pe zi, acolo. Păcat că nu aveti concurenta, ar fi fost mai antrenant. Din nou sunteti lamentabili , ati mai facut asa la alt Salon Auto. Nu-i nimic , întoarceri-va linistiti la Mini Cooper-ul dedicat expertilor Automarket, sau poate chiar cu el ati mers pentru un drive test obiectiv, considerând că jumatate din profesionistii redactiei au plecat în deplasarea aceasta, măcar se bucura fiecare de configuratiile cerute la comandă, cele care satisfac standardele si cerintele profesioniștilor. Nu va salut