Tuning exclusivist: Novitec transformă supercarul Lamborghini Huracan EVO

Publicat luni, 15.03.2021 17:40 de Lestyan Bela

Posesorii de Lamborghini Huracan EVO pot opta să își personalizeze supercarul într-un mod unic. Novitec oferă un pachet special pentru Huracan-ul cu propulsie spate.

Novitec, una dintre cele mai renumite companii de tuning pentru supercaruri, se specializează în personalizarea și modificarea supercarurilor precum Lamborghini, Ferrari, Maserati, McLaren și Tesla. De data aceasta, compania ne prezintă pachetul lor pentru actualul Huracan EVO cu propulsie spate.

Novitec oferă o serie de accesorii realizate din fibră de carbon pentru a completa aspectul deja agresiv al lui Huracan, dar și pentru a îmbunătăți aerodinamica, schimbându-i astfel total comportamentul la viteze mari. Accesorii, precum extensia spoilerului față, vine la pachet și cu un capac pentru portbagajul față, capace pentru oglinzi, capac pentru motor și eleron, de asemenea construite din fibră de carbon. Aceste modificări nu au doar un rol estetic. Ele au scopul de a dirija aerul spre motor și spre frâne.

În completarea pachetului exterior, Novitec a dezvoltat împreună cu specialiștii americani de la Vossen, un set de jante forjate care pot fi comandate atât cu prezoane clasie, cât și cu prindere într-un prezon central. Cele din față au un diametru de 20 de inch, iar cele din spate 21 de inch.

Modificările nu se opresc aici. Compania de tuning oferă și posibilitatea instalării unui set de arcuri sport. Iar pentru cei care doresc mai multe reglaje și ajustări, există o suspensie reglabilă, care coboară garda la sol cu până la 35 de milimetri.

Bineînțeles, nu putem menționa despre Lamborghini fără să aducem aminte despre sunetul dinstinctiv al motorului V10. Cei de la Novitec s-au gândit și la acest aspect și au dezvoltat un sistem de eșapament ce poate fi comandat, fie din oțel inoxidabil, fie din INCONEL (un aliaj special folosit în Formula 1).

Fiind printre cei mai renumiți tuneri de supercaruri, cei de la Novitec promit să își uimească clienții și cu o selecție atentă în materie de piele și Alcantara pentru interiorul mașinilor.

Via: Novitec