Audi A3 Sedan

2.0 TDI 150CP Man Ambition

Tehnologie

4.5

Doar fiindcă A3 Sedan reprezintă cea mai accesibilă berlină din gama producătorului din Ingolstadt nu înseamnă că este şi cea echipată cel mai slab. În plus, noi am încercat şi versiunea de echipare de top, cu o serie de opţionale pe deasupra, care au urcat nivelul de dotări în locul potrivit pentru un model premium. Nu simţi că lipseşte nimic, iar toate dotările sunt conforme cu aşteptările din segment.

Acest lucru nu-i deloc rău, pentru că am putut să ne bucurăm de sistemul audio cu zece difuzoare de la Audi, completate de un subwoofer, care oferă un nivel ridicat de claritate şi suficienţi decibeli încât să simţi că tremură scaunul cu tine.

Afişajul are dimensiuni corecte şi o rezoluţie potrivită pentru segment, cu toate că meniul mi-a lăsat impresia că unele iconiţe sunt pixelate. Comanda sistemului MMI de la Audi este simplă şi intuitivă - totul merge cu ajutorul butonului rotativ central.

  • vianu, joi, 12.12.2013 15:30

    mi-ar place un comparativ intre A3 Sedan si VW Jetta. Cele doua modele (vizual) sunt aproape identice. Ceea ce e cam...aiurea http://www.automarket.ro/test-drive/audi-a3-sedan-20-tdi-54420.html#/10 http://www.volkswagen.ro/modele/jetta/galerie dar cel mai mult imi plac cei 3200Nm cuplu :)

  • Scorpionul.negru, joi, 12.12.2013 22:27

    @vianu Ai vazut cumva grila aia uriasa tipic Audi la Jetta ? Farurile agresive ? Hai sa zic ca spatele si lateralul aduce destul de mult cu VW. Dar in rest nu prea.

  • Scorpionul.negru, joi, 12.12.2013 23:11

    Era sa uit...a primit 4.5 ? Mai mult ca E coupe ? :))