Design

5.0

La fel ca în cazul multor alte modele arhicunoscute din industrie (Porsche 911, Mini) și designul unui Bentley Continental (fie cabrio sau nu) are unele „responsabilități”.

Nu poți să vii și să modifici radical rețeta peste noapte, doar pentru că vrei să te afirmi. Continental este, practic, succesorul lui R-Type Continental, care a fost lansat acum peste 70 de ani. De-a lungul timpului, acesta a evoluat cu pași mici, iar astăzi am ajuns la o formă care e imposibil de confundat.

Cele patru faruri rotunde din partea frontală, grila uriașă, precum și proporțiile unui Bentley Continental sunt unice. Stopurile au fost subtil redesenate într-o mutare genială, care a înlocuit vechile blocuri optice pătrățoase cu cele ovale pe care le vedem acum pe mașini.

Poți configura modelul cu ajutorul a mii de culori disponibile, cinci nuanțe pentru acoperișul textil, jante de 21 sau 22 de inch. Poți chiar și cumpăra sigle statice pentru acestea din urmă, montate în dreptul butucului de prindere. Posibilitățile sunt nenumărate, dar trebuie să recunosc că, în configurația de față, cu vopseaua Apple Green la exterior, am întors mai multe capete prin București decât multe superstaruri. Și asta vorbește de la sine.