Design

5.0

Din fericire, faceliftul aplicat lui BMW Seria 8 nu a luat de bune modificările efectuate pe alte modele din portofoliul producătorului bavarez. Grila a rămas de aceleași dimensiuni, Slavă Domnului, dar a primit bare verticale dispuse acum la o distanță mai mare. Tot faceliftul aduce și iluminare pentru această grilă, o opțiune care sigur se va dovedi populară.

În rest, nu vorbim de mari diferențe, comparativ cu versiunea precedentă. Va trebui să te uiți foarte atent ca să observi și modelul subtil diferit al grilelor din lateralele barei față, pe versiunile M Sport.

O modificare de substanță s-a petrecut pe versiunile M Performance. Acum, acestea primesc oglinzi laterale la fel ca cele de pe modelele M pur-sânge, încă un motiv de ceartă între fanii brandului.

Oricum ar fi, Seria 8 Gran Coupe rămâne, probabil, cel mai sexy produs al nemților de la BMW, cu forme care vor rămâne apreciate de fani și nu numai, decenii la rând. Forma acoperișului, capota lungă și culorile variate din configurator (dacă ai curaj să le bifezi) vor scoate mereu în evidență un Seria 8.

  • joe, luni, 21.08.2023 16:30

    Astea nu-s articole pentru consumatorul roman! Nu avem nici infrastructura,avem legi proaste care apara bombardierii,drogatii,vip urile,,,De starea materiala reala al romanilor,e alta poveste!