BMW X1 facelift

BMW X1 xDrive25i 231 CP Aut8 4x4 M Sport
4.2
de Cornel Șocariciu, luni, 7 octombrie

Bestseller

BMW este unul dintre constructorii care a acordat de-a lungul timpului o atenție apăsată segmentului SUV. Nemții au înțeles încă de la început că această zonă a pieței o să atragă un public numeros, motiv pentru care au venit cu oferte cât mai generoase în aproape toate subsegmentele clasei SUV.

Unul dintre cele mai importante modele din gama de SUV-uri BMW este X1. Din 2010 și până astăzi, SUV-ul compact a fost vândut în aproape 1.77 de milioane de unități, iar anul trecut, X1 a fost cel mai bine vândut SUV din gama BMW la nivel global, cu aproape 290.000 de exemplare.

Pentru a menține nivelul ridicat al vânzărilor, BMW a decis că este momentul ca X1 să primească o serie de îmbunătățiri atât la nivel estetic, cât și la interior. Astfel a luat naștere X1 facelift. În cadrul testului internațional am făcut cunoștință cu versiunea xDrive25i în echipare M Sport.

  • Andrei, marţi, 08.10.2019 17:18

    L-am condus, destul de mult. Nu merita, nu este un BMW adevarat. Nu se conduce ca unul (este o tractiune fata in conditii normale), suspensia standard este foarte rigida, incomptibila cu segmentul premium, iar cea sport este ridicol de rigida. Directia nu se ridica la nivelul uneia cu tractiune spate.Masina este destul de grea si se simte in inertie si acceleratie. Sunetul produs de motor este dezamagitor, iar bordul e deja invechit. Altfel e spatios pentru ca are motor transversal si se poate configura foarte bine. Prefer oricand un Tiguan.