Siguranta

5.0

Aici Mercedes-Benz Clasa T strălucește cu adevărat și demonstrează de ce este un „familist convins”: pentru că a obținut 5 stele la testele de siguranță organizate de EuroNCAP.

Conform autorității europene în domeniu, T-Class oferă o protecție de 91% pentru pasagerii adulți în caz de impact, 93% pentru copii, 69% pentru pietoni și 90% pentru sistemele de siguranță active.

Clasa T vine, în standard, cu ABS, ESP, Hill Start Assist, Crosswind Assist, Attention Assist, Active Brake Assist, Active Lane Keeping Assist, Blind Spot Assist și Spped Limit Assist. Mai mult, îți poți echipa mașina și cu sisteme de asistență la rulare care păstrează distanța față de mașina din față până la oprire și te mențin pe bandă.

Tot pe Clasa T vei primi, standard, 7 airbaguri, inclusiv unul pentru pasagerii din față, poziționat central, care va preveni ciocnirea acestora în caz de accident.

  • oricine, vineri, 24.03.2023 10:47

    Bravo Mercedes ! Așa se procedează la demolarea mitului de a fi șefa mașinilor. Prin mașini de maidan care utilizează motoare diesel pe care Dacia rar le mai folosește și prin modele care nu se știe la ce folosesc . Și dacă mai umblați și la fiabilitate îi ajungeți pe chinezi din urmă.

  • Cucurigu, vineri, 24.03.2023 13:20

    Luat modelul ăsta, coborât plafonul 10-15cm și poți face să dispară clasa A și B. Lungit 10-15cm, înălțat 2-4cm și poți scăpa și de GLC.

  • Cucurigu, vineri, 24.03.2023 13:24

    De altfel, o astfel de caroserie ar putea înlocui toate SUV-urile până în zona medie, fiind mai eficientă dpdv al consumului, mai încăpătoare fără să fie la fel de masivă. Și costurile de achiziție și exploatare ar fi mult mai mici de asemenea.

  • bravos, joi, 30.03.2023 20:40

    am condus si eu. doar ca se chema dacia joagar.