BMW-Sauber vor face show la Manchester

Publicat joi, 19.06.2008 14:14 de Daniel Popescu

Formula 1 va ajunge pentru prima oara la Manchester, cu ocazia unui eveniment special organizat de BMW-Sauber in luna iulie.

Echipa germana spera sa castige noi fani prin instalarea unui parc tematic la Manchester intitulat Pit Lane Park, in perioada 4-6 iulie. Vizitatorii, care vor avea accesul liber, vor avea astfel ocazia de a admira masinile care concureaza BMW-Sauber in Formula 1 si sa asiste la demonstratiile efectuate pe un circuit improvizat de 110 metri lungime.

Pe parcursul celor 3 zile incluse in program, pilotii BMW-Sauber se vor afla la comanda monoposturilor de Formula 1 si a celor din competita Formula BMW FB02. Astfel, brazilianul Augusto Farfus va pilota monopostul de Formula 1 F1.08, in timp ce suedezul Marcus Ericsson se va afla vineri la volanul monopostului din Formula BMW. In ultimele doua zile, britanicul Matt Howson va pilota masina din Formula BMW.

Pe langa aceasta demonstratie, fanii vor avea oportunitatea de a testa un simulator, un pit stop, precum si de a vizita un laborator de Formula 1.