BMW spera sa continue evolutiile bune

Publicat vineri, 28.03.2008 12:24 de Daniel Popescu

Directorul de motorsport al BMW, Mario Theissen, spera ca BMW-Sauber sa continue evolutiile bune si in Marele Premiu al statului Bahrain de la inceputul lunii aprilie.

Mario Theissen este foarte multumit de performantele BMW-Sauber din primele doua curse ale sezonului si spera sa continue in acelasi mod si in Marele Premiu al statului Bahrain, ce se va desfasura pe circuitul asiatic la inceputul lunii viitoare.

"Linia noastra dupa primele doua curse de peste ocean arata foarte bine: sunt foarte multumiti cu cele doua locuri 2 de la Melbourne si Sepang, cel mai rapid tur in Malaezia si cu cele 19 puncte din campionat"

, explica Theissen intr-un preview al echipei germane.

"Astfel ca, dupa o mica pauza, suntem foarte motivati inaintea cursei din Bahrain. Obiectivul nostru este sa mentinem acelasi nivel de performanta pe care l-am aratat pana acum".

Directorul tehnic al echipei, Willy Rampf, a admis ca echipa a facut multi pasi in fata comparativ cu anul trecut, insa nu se grabeste sa traga concluzii dupa primele doua curse. "Performantele noastre din Australia si Malaezia confirma ca suntem pe drumul cel bun in privinta dezvoltarii monopostului F1.08 si am facut un mare pas in fata", a precizat Rampf. "Dar nu as vrea sa stabilesc acum o ierarhie. Pentru asta trebuie sa mai asteptam o cursa sau doua".