Nume noi pe lista de candidati la Ferrari

Publicat vineri, 28.03.2008 11:40 de Daniel Popescu

Un fost sef al Scuderiei Ferrari, Cesare Fiorio, crede ca Alonso, Kubica si Trulli sunt cei mai potriviti pentru echipa in cazul in care Felipe Massa va fi indepartat.

Cesare Fiorio a condus Scuderia Ferrari cu aproape 20 de ani in urma, inainte de era instaurata cu succes de Jean Todt. Acum, Fiorio crede ca Felipe Massa este in pericol sa isi piarda locul in echipa, dupa prestatiile dezamagitoare din primele doua curse ale sezonului.

"Nu as vrea sa fiu in pielea lui Felipe acum, a facut trei greseli mari in doua weekenduri"

, a precizat Fiorio. Zvonurile referitoare la viitorul pilotului brazilian nu au intarziat sa apara, iar Sebastien Vettel este unul dintre potentialii candidati.

"Sunt convins ca tanarul german are un potential foarte ridicat, dar sunt doi piloti care ar garanta succesul", a precizat Fiorio pentru Autosprint, referindu-se la dublul campion mondial Fernando Alonso si la pilotul BMW-Sauber, Robert Kubica.

Totodata, Fiorio este un mare fan la lui Jarno Trulli, si crede ca italianul s-ar descurca bine la Ferrari. "Trulli este suficient de experimentat pentru a concura pentru Ferrari", a spus Fiorio.

  • McLaren, vineri, 28.03.2008 11:50
    oricare dintre ei...

    ...e mai bun decat Massa. Am zis de anul trecut. Sfarsitul traction controlului inseamna sfarsitul lui Massa.

  • nadlob, vineri, 28.03.2008 11:54
    de ce ???

    S. Vettel de ce primeste puncte ???

  • jondaniel, vineri, 28.03.2008 11:58
    @nadlob

    pt ca in stirea completa zice si de vettel

  • SpeedGeorge, vineri, 28.03.2008 12:04
    alonso

    cred ca daca el va veni in sezonul 2009 va ferari,acestia vor fi invincibili ,pur si simplu.duetul raikko & alonso ar fi superb :D

  • petros, vineri, 28.03.2008 12:08
    Comentariu de la mine

    Kubica cred ca este cel mai bun pentru Ferrari dar nu e de neglijat nici Alonso.

  • me_najanaja, vineri, 28.03.2008 12:15
    "lista ferrari"

    alonso si raikkonen la ferrari?nu cred sunt fan ferrari dar va dati seama ce razboi ar fi in echipa?cel mai bun ar fi kubica el este cel tanar plin de elan care vine din urma eu cred ca la ferrari kubica ar fi "noul schumacher"

  • angusyoung, vineri, 28.03.2008 12:54
    cine va fi

    alonso:este f bun dar cred ca prin temperamentul sau va crea scandaluri care ar trage echipa in jos.vettel:o mare speranta ptr viitorul apropriat in f 1 va fi probabil sprijinit si de schumi dar ii lipseste experienta iar ferrari trebuie sa puncteze constant la varf in clasamentul constructorilor.trulli:chiar daca e italian mi se pare cea mai proasta alegere din cei 4 nominalizati.kubica:prin ceea ce a aratat de cand este in f 1 mi se pare cea mai buna solutie ptr inlocuirea lui massa.

  • catalinul, vineri, 28.03.2008 13:20
    alonso la ferrari ???

    nu cred ca 20 % din adevaratii fani ferrari isi doresc ca alonso sa vina la ferrari !!! oricum, vetel sau kubica ar fi niste variante..... !!!

  • boddo, vineri, 28.03.2008 13:20
    massa... out? grea decizie

    mi-a fost dat sa vad anul trecut (prezent fiind) live pe circuitul de la monza ce inseamna massa la ferrari.... dak va amintiti bine, massa a abandonat in primele tururi; de fiecare data cand trecea prin fata tribunelor erau urale; dupa abandonul lui... liniste de parca nu mai era niciun ferrari pe pista... raikonen nici nu exista pt italieni!!! concluzia? trebuie sa se gandeasca fffff bine bossii de la ferrari la un nou idol pt ca raiki nu e acela!!!

  • me_najanaja, vineri, 28.03.2008 13:39
    pt boddo

    acum raikkonen e campion mondial cu ferrari,cine crezi k e nr 1 la echipa si in inimile suporterilor?

  • mariusr22, vineri, 28.03.2008 17:12
    Decat Trulli mai bine Massa

    Mah nu cred ca Massa o va mai face de oaie in restul curselor. Daca Fiorio apne asta inseamna ca e un mare magar. Nu il am la inima pe Felippe insa asta nu inseamna ca trebuie sa dau in el atunci cand ii e rau. Eu tin cu Kimmi si cred ca nu are rival insa daca il aduc pe Alonso vor face cea mai mare greseala. Baiatul asta e invatat sa fie pilotul nr 1 in echipa si cu asta basta. Polonezul e in stare de multe, oate chiar sa devina campion mondial insa nu cred ca va trada vreodata BMW, l-au ajutat prea mult pentru a face asa ceva, iar Trulli mi se pare un expirat, e bun pentru Toyota insa in toata cariera lui nu stiu daca a castigat o cursa. N-are fata de Ferrari. Lui Felipe probabil ca i-a fost si greu.

  • muadib, sâmbătă, 29.03.2008 07:23
    massa este un incompetent

    si a dovedito de cate ori a avut ocazia, deci cu cat pleaca mai rpd cu atit mai bine, inca 8 puncte pentru ferrari ar fi insemnat mult pentru echipa dupa startul ratat din etapa trecuta, dar cum nea obisnuit massa nu a fost in stare sa isi tina masina p pista, in conditiile in care nu il presa nimic, kubica era la vreo 20 de secunde, iar kimi nu dadea in masina, sa zici ca forta sa tina pasul cu el. intradevar un pilot de talia lui alonso nu ar fi benefic pentru ferrari, dpdv al concuretei, dar este nevoie de un al doilea om care sa puncteze constant, iar in cazul de fata kubica ar fi cea mai buna solutie: talent din plin, a capatat si ceva experienta, cred ca de la anul ar fi pilotul perfect cu numarul 2 la ferrari, ar putea sa ajunga la fel de bun ca irvine p vremea cnd ii tinea spatele lui schumi :D

  • ralu, sâmbătă, 29.03.2008 18:29
    alonso

    mai..daca ar veni alonso la ferarri ar fi dezastru....v ati pisa pe voi .....cred k i ar manca toate titlurile lui Schumacher sau schummie onhe Gummy;)))))))))))))..si sincer cred k s ar intaege cu Raikkonen mult mai bine decat cu Ham ham

  • simona20, sâmbătă, 29.03.2008 21:45
    massa

    Nu prea cred ca Massa o sa iasa din ferrari..a facut el cateva greseli dar e un bun pilot,o sa isi revina o sa vedeti:))