Brawn anticipeaza o cursa dificila pentru Honda

Publicat duminică, 01.06.2008 11:46 de Daniel Popescu

Ross Brawn crede ca Honda Racing vor avea parte de o cursa dificila duminica viitoare in cadrul Marelui Premiu al Canadei.

Honda au castigat primele puncte din acest sezon in cursa de la Monaco, cand Rubens barrichello s-a clasat pe locul 6. Cu toate acestea, seful japonezilor, Ross Brawn, crede ca echipa va avea o misiune dificla la Montreal deoarece considera ca monopostul RA108 nu este competitiv pe sectiunile rapide ale circuitului.

"Canada reprezinta o provocare diferita pentru ca nivelul fortei de apasare aerodinamica este mediu spre mic, opus fata de cel intalnit la Monaco", explica Brawn. "Chiar daca sunt multumit de progresul inregistrat de echipa in ultimele curse, nu avem viteza necesara pentru a maxima liniile drepte, asa ca depinde numai de noi sa obtinem cea mai buna performanta disponibila din partea masinii. Ma astept la un weekend mai dificil decat la Monaco".

Planurile echipei Honda au fost incurcate si de testele recente de la Paul Ricard. In ultima zi de prezenta pe circuitul francez, Honda au intentionat sa testeze masina in configuratia pentru Montreal. Totusi, vremea total defavorabila a faccut aproape imposibila obtinerea unor date concludente, astfel ca echipa se bazeaza mai mult pe dateleobtinute in anii trecuti.

  • petnokia, duminică, 01.06.2008 20:17
    PART I

    Partea pozitiva a stirii cand soseste sau se da numa partea negativa?? "Although I am pleased with the progress that the team has made......."