Button, increzator in performantele masinii

Publicat joi, 08.05.2008 17:42 de Daniel Popescu

Jenson Button spune ca este incurajat de performanta echipei Honda Racing din Marele Premiu al Spaniei.

Honda au castigat in Spania primele puncte din acest sezon, reusind sa termine cursa pe locul 6. Desi admite ca Honda mai au mult de munca, Button este convins ca Honda pot deveni si mai rapizi in urmatoarele curse.

"A fost foarte incurajator", a declarat Button referindu-se la performanta din Barcelona.

"Primele 3 sesiuni de calificari ale sezonului au fost rezonabile, dar m-am chinuit sa am o performanta buna in cursa, in special pentru ca de doua ori am avut accident in primul viraj. In Spania am avut o cursa buna, iar prestatia masinii a fost rezonabila. Mai avem mult de munca, dar este bine ca aducem imbunatatiri la fiecare cursa".

Pilotul englez crede ca circuitul de la Istanbul se potriveste mai bine monopostului Honda, insa sustine ca va fi greu sa repete performanta din Spania. "Avem cateva imbunatatiri care ar trebuie sa ne ofere timpi mai buni , iar acest circuit ar trebui sa fie ceva mai rapid pentru masina noastra decat cel de la Barcelona, care este destul de denivelat", a adaugat Button. "Sper la o performanta buna in calificari, iar dupa aceea vom vedea. Daca termina toti pilotii va fi dificil sa castigam puncte, dar cu siguranta speram sa castigam puncte".

  • ally_great, joi, 08.05.2008 18:13
    ce tare

    Ce l-ati botezat BUUTON =))