Kubica spera intr-un rezultat bun

Publicat joi, 08.05.2008 18:23 de Daniel Popescu

Robert Kubica spera sa incheie seria rezultatelor negative din ultimele doua curse de la Istanbul.

Pilotul echipei BMW-Sauber a terminat pe locul 12 in 2006, iar anul trecut a obtinut un singur punct in urma clasarii pe locul 8.

"Turcia nu este tocmai circuitul meu preferat si nu am fost prea norocos aici", a declarat Kubica in cadrul unei conferinte de presa. "In 2006, la a doua mea cursa din Formula 1, am avut ceva problemele cu pneurile, iar anul trecut am avut acelasi tip de probleme, desi incepusem bine. Masina de anul acesta este mai usor de pilotat, asa ca sper ca rezultatul sa fie altul"

, a mai precizat Kubica, care a terminat ultimele 3 curse pe locurile 2, 3 si 4.

Kubica s-a calificat in primii patru la toate cursele din acest sezon si admite ca va fi important sa obtina o noua clasare buna in sesiunea de sambata. "Cred ca depinde de cat de mult combustibil utilizezi. In Australia am fost in prima linie, dar din pacate nu am terminat cursa din cauza unui accident cu Nakajima. In Malaezia am inceput cu o masina mai grea si mi-am imbunatatit pozitia, iar la Barcelona am fost aproape de McLaren si am stiut ca trebuie sa ramanem in fata lor dupa primul tur, chiar daca forma noastra din cursa a fost foarte buna".